Αρχική iHunt.gr Όμιλος Κρητικού Λαγωνικού : Ναι στην υπευθυνότητα όχι στην υποχρεωτική στείρωση

Όμιλος Κρητικού Λαγωνικού : Ναι στην υπευθυνότητα όχι στην υποχρεωτική στείρωση

από iHunt Team

  • Λέμε Ναι στην υπεύθυνη κηδεμονία των σκύλων
  • Λέμε Ναι στην ευζωια των ζώων
  • Λέμε ΌΧΙ στην υποχρεωτική στείρωση!

Με έναυσμα την διαφημιστική καμπάνια του ΟΚΑΔΕ προχωρήσαμε στην αναμετάδοση του ραδιοφωνικού μηνύματος του ομίλου Αγγλικών Δεικτών Ελλάδας σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Κρήτης καθώς και την δημιουργία και μετάδοση ραδιοφωνικού μηνύματος και βίντεο σε ραδιοφωνικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Κρήτη, στο YouTube, στο Facebook και στο Instagram.

Ευχαριστούμε θερμά τους ραδιοφωνικούς σταθμούς

Κρητικός 88, 7
Superadio
Θέμα Κρήτης
Top fm Χανιά

Για την άμεση ανταπόκριση στην κατασκευή και μετάδοση των μηνυμάτων καθώς και τον πρόεδρο του κυνηγετικού συλλόγου Τυμπακίου Μεθόδιο Ζαχαριουδάκη για την βοήθεια ώστε να μεταδοθεί το μήνυμα και στο ραδιοφωνικό σταθμό Ερωτόκριτος!

Κατόπιν επικοινωνίας με τον πρόεδρο του κυνηγετικού συλλόγου Αγίου Νικολάου Κώστα Πάγκαλο θα γίνει μετάδοση στον Ηχώfm και Λατω fm και ο Ραδιοφωνικός παραγωγός Γιάννης Παπαδάκης φρόντισε για την μετάδοση στο Ράδιο Βερενίκη σε Άγιο Νικόλαο και Ιεράπετρα.

Έγινε επαφή και με τον πρόεδρο του κυνηγετικού συλλόγου Σητείας Μανώλη Λιλιμπακη για την επικοινωνία του μηνύματος ανατολική Κρήτη στους σταθμούς radio melody 88 και style 100. Η ανταπόκριση του Βαγγέλη Χατζηκοκολακη ήταν άμεση για την μετάδοση στο Ράδιο Ριζιτες καθώς και του 1ου Κυνηγετικου Συλλόγου Χανίων για τον σταθμό Zarparadio μέσω της Ευτυχίας Πενταρακη του Γιώργου Αγκανα και του Δημήτρη Χαριτάκη στα Χανιά.

Η ισχύς εν τη ενώσει λοιπόν!

Ακούστε το ραδιοφωνικό spot του Ομίλου :

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα