Αρχική iHunt.gr Έκλεισε η εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου από χείμαρρο

Έκλεισε η εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου από χείμαρρο

από iHunt Team
ethini-vroxi-mesa

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Ορμητικά νερά έχουν κόψει στα δύο τη νέα εθνική οδό στο 29,5 χιλιόμετρο της εθνικής – Λάσπες και φερτά υλικά έχουν μπλοκάρει τις τρεις λωρίδες κυκλοφορίας – Έκλεισαν και τα διόδια Ελευσίνας
Έκλεισε η νέα εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου από χείμαρρο που πλημμύρισε με νερά, λάσπες και φερτά υλικά το οδόστρωμα στο 29,5 χιλιόμετρο. Από τις 16:00 το μεσημέρι της Τετάρτης έχουν κλείσει και τα τρία ρεύματα κυκλοφορίας της εθνικής οδού προς Κόρινθο και Πάτρα. 
 
Ανδρες της Πυροσβεστικής και εργαζόμενοι στην Ολυμπία Οδό προσπαθούν να ανοίξουν την εθνική οδό. Από τοκλείσιμο της εθνικής έχει δημιουργηθεί ουρά αυτοκινήτων περίπου ενός χιλιομέτρου.
 
Οι πληροφορίες που έχει το protothema.gr αναφέρουν ότι αυτή την ώρα έχουν κλείσει και τα διόδια της Ελευσίνας, για τους κατευθυνόμενους προς Κόρινθο.
 
Συνεργεία της Πυροσβεστικής, μαζί με οχήματα και υπαλλήλους της εταιρείας που διαχειρίζεται την εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου-Πατρών εκτρέπουν τα αυτοκίνητα που κινούνται προς Κόρινθο πίσω στην Αθήνα, στο ύψος των διοδίων της Ελευσίνας.
 
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα