Αρχική » Grid with Sidebar » Έρχεται και στην Ευρώπη το Renault ALASKAN

Έρχεται και στην Ευρώπη το Renault ALASKAN

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Αποκαλύφθηκε στην Κολομβία το 2016 και ήδη καταγράφει εμπορική επιτυχία στην αγορά της Λατινικής Αμερικής. Ωστόσο, η Renault αποφάσισε να λανσάρει το ALASKAN και στην Ευρώπη και για το λόγο αυτό κυκλοφορεί από αυτόν τον μήνα σε επιλεγμένες αγορές.
 
Η Renault εισέρχεται στην αγορά των pick-up λοιπόν, στα οχήματα όγκου ενός τόνου, σε μια αγορά που στην Ευρώπη σημείωσε αύξηση της τάξης του 25% το 2016 και 19% το πρώτο εξάμηνο του 2017.
 
Η Renault, έχοντας δίκτυο σχεδόν 9.000 σημείων πώλησης Ευρώπη και με ισχυρή παρουσία στα ελαφρά επαγγελματικά, τώρα με το ALASKAN επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της.
 
 
Σχεδιαστικά, ο μεγάλος ρόμβος, το σήμα της μάρκας στιγματίζει τη μάσκα με το χρώμιο, κάνοντάς το εύκολα αναγνωρίσιμο. Γενικά το μπροστινό μέρος είναι μυώδες με φωτιστικά Full-LED που είναι 20% πιο ισχυρά από τους παραδοσιακούς λαμπτήρες αλογόνου, χαρίζοντας σημαντικά βελτιωμένη ορατότητα.
 
Το αθλητικό στυλ του αυτοκινήτου, παρατηρείται και στους προεξέχοντες θόλους των τροχών που φέρουν ζάντες αλουμινίου 16 ή 18 ιντσών.
 
Το ALASKAN κυκλοφορεί στην Ευρώπη αρχικά σε έκδοση Double-Cab 4×4, κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Nissan στη Βαρκελώνη και ανάλογα την πορεία και τις ανάγκες των αγορών, ενδέχεται να παραχθεί και σε άλλη έκδοση.
 
Το pick-up της Renault απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε ιδιώτες, μπορεί να μεταφέρει βαριά φορτία, αλλά και να φιλοξενήσει έως 5 επιβάτες. Εξάλλου, υπάρχουν πολλοί τρόποι διαμόρφωσης του μοντέλου ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών που εργάζονται στον κατασκευαστικό, ναυτιλιακό ή ιατρικό κλάδο, ενώ έχει μεγάλη ικανότητα ρυμούλκησης.
 
Το ALSKAN διαθέτει πίσω ανάρτηση πέντε συνδέσμων, μια ευρέως χρησιμοποιούμενη αρχιτεκτονική που εγγυάται εξαιρετική άνεση στην οδήγηση, χωρίς να διακυβεύονται οι δυνατότητες του οχήματος σε εκτός δρόμου καταστάσεις.
 
Το σασί του ALASKAN είναι τύπου «σκάλας», με χάλυβα υψηλής αντοχής που προσφέρει αυξημένη δυσκαμψία στρέψης και βελτιωμένη δομική ακαμψία. Έτσι, επιτρέπει ωφέλιμο φορτίο άνω του ενός τόνου και εξαιρετική ικανότητα ρυμούλκησης 3,5 τόνων, με επιφάνεια φόρτωσης 2,46 τ.μ…
 
www.driveandtravel.gr

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ