Αρχική » Grid with Sidebar » Έτοιμο για εκδρομή το νέο VW Caddy California

Έτοιμο για εκδρομή το νέο VW Caddy California

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ένα ακόμα μοντέλο για την κατηγορία των camper ετοιμάζει η Volkswagen και αυτή τη φορά θα πάει να τοποθετηθεί στο κάτω άκρο αυτής της υποκατηγορίας.

SVESTONOF

Το Caddy California της Volkswagen είναι ένα μικρό τροχόσπιτο με κρεβάτι, πτυσσόμενη κουζίνα και όλα όσα μπορεί να ζητήσει κανείς από ένα μικρό όχημα αναψυχής.

Στα τέλη Ιουλίου η Volkswagen παρουσίασε το πλάνο της για ένα νέο μικρό camper με βάση το Caddy. Όπως αποδεικνύεται, αυτό είναι το VW Caddy California το οποίο αποτελεί τη νεότερη προσθήκη στη γκάμα των μοντέλων του είδους από τη Γερμανική εταιρεία που χρησιμοποιεί το Crafter ως βάση για τις προτάσεις της. Η νέα μικρότερη πρόταση camper, έχει ως βάση το Caddy πέμπτης γενιάς. Το μικρότερο μέλος της οικογένειας California προσφέρει παρόμοιο χώρο διαβίωσης όπως και στα μεγαλύτερη μοντέλα. Προσφέρεται για ένα ζευγάρι ή μια μικρή οικογένεια που θέλει να κάνει μια σύντομη απόδραση μικρής διάρκειας χωρίς να χρειάζεται να έχει μεγαλύτερο αυτοκινούμενο.

Το VW Caddy California έχει πολλά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, ένα από τα οποία είναι η πτυσσόμενη κουζίνα που διαθέτει μία εστία μαγειρέματος αερίου. Ένα άλλο στοιχείο που είναι διαθέσιμο είναι μια πανοραμική γυάλινη οροφή 1,4 τετραγωνικών μέτρων, που κάνει τον ουρανό με τα άστρα, ταβάνι για όσους ξαπλώσουν στο κρεβάτι του Caddy California.

Για ύπνο, το VW Caddy California διαθέτει πτυσσόμενο κρεβάτι που έχει μήκος περίπου 2 μέτρα με στρώμα υψηλής ποιότητας για την καλύτερη δυνατή άνεση.

Ένα άλλο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι το νέο, αρθρωτό σύστημα εξωτερικών αντίσκηνων, που είναι ανεξάρτητο αλλά μπορεί να συνδεθεί με το Caddy California, επεκτείνοντας με τον τρόπο αυτό την καμπίνα για τον ύπνο.

Σε συνδυασμό με τραπέζι κάμπινγκ και δύο καρέκλες που αποθηκεύονται εύκολα στο πίσω μέρος του Caddy, η σκηνή επεκτείνει το χώρο διαβίωσης και είναι ιδανική για υπαίθριες περιπέτειες.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ