Αρχική » Grid with Sidebar » Αγωνες επανιελ στο Σχιστο 28 & 29 Σεπτεμβριου

Αγωνες επανιελ στο Σχιστο 28 & 29 Σεπτεμβριου

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

SVESTONOF
 
 
Στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε αγώνας CACIT σε πέρδικα Τσούκαρ στο όρος του Σχιστού με πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες. Η υπερβολική ζέστη και τρομερή υγρασία δεν αφήσαν την πρώτη μέρα κανένα σκύλο να μπει στην βαθμολογία.
 
Την πρώτη ημέρα, την μέρα του Σαββάτου οι 13 από τις 14 συμμετοχές είχανε συνάντηση με πέρδικες χώρις όμως κανένα αποτέλεσμα μιας και άλλες πέρδικες σηκωνότανε μόνες τους μπροστά από τα σκυλιά κι άλλες πέρδικες δεν τις πέρνανε χαμπάρι οι σκύλοι κι έτσι πέφτανε πάνω τους και αποκλείνονταν.
 
Τη δεύτερη μέρα, την Κυριακή σε σύνολο 15 συμμετοχών μόνο 3 σκύλοι κατάφεραν να μπουν στην βαθμολογία.
 
Πρώτος εξαίρετος, ο Reno Markopouliotis του κυρίου Μαρκοπουλιώτη, με μία εξαίρετη διαδρομή, έναν οριακό πόντο και εξαίρετο απόρτ.
 
Δεύτερος πόλύ καλός, ο Atlas Di Nono Allesandro του κύριου Μπεχράκη, με μία καλή διαδρομή έναν καλό πόντο και ένα καλό απόρτ.
 
Τρίτος πολύ καλός, ο Dido Di Kerlaruan, του κύριου Φαλτσέτα με μία καλή διαδρομή και έναν καλό πόντο και ένα καλό απόρτ. Ο όμιλος Επανιέλ Μπρετόν θα ήθελε να συγχαρεί τους κυναγωγούς που πήραν μέρος στον αγώνα κ.κ. Μαρκοπουλίώτη, Πετρονικολό, Φαλτσέτα, Μπεχράκη, Καλέμη, Πάντο, Βλάχο, Σωτηρίου και Κρουστάλλη.
 
Επίσης, συγχαρητήρια στον κριτή του αγώνα κύριο Λιώση Αθανάσιο που ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη και έκρινε για δεύτερη φορά σε αγώνα του ομίλου στο Σχιστό. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον χορηγό του ομίλου μας “Purina Pro Plan” για την αμέριστη συμπαρασταση που μας προσφέρει ολα αυτά τα χρόνια.
 
Με κυνοφιλικούς χαιρετισμούς,
Ο εκπρόσωπος του ομίλου Επανιέλ Μπρετόν
Ιωάννης Παπαδόπουλος
 
 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ