Αρχική » Grid with Sidebar » Αγώνες Κυνηγετικής Σκοποβολής από τον ΚΣ Καβάλας

Αγώνες Κυνηγετικής Σκοποβολής από τον ΚΣ Καβάλας

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καβάλας σε συνεργασία με την εταιρεία Ναυπλιώτης Ιωάννης (Lambro, Franchi) και τον Σκοπευτικό Όμιλο Ν.Καβάλας, διοργανώνουν αγώνες κυνηγετικής σκοποβολής σε κινούμενο στόχο αγριόχοιρου με χρήση μονόβολου.
 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14/06/2015. Ώρα προσέλευσης έχει ορισθεί η 07:00π.μ. και ώρα έναρξης η 08:00πμ. στο σκοπευτήριο Κοκκινοχώματος (έναντι Δημοσίου ΚΤΕΟ Καβάλας).
 
Τα όπλα και τα φυσίγγια (μονόβολα) που θα κάνουν χρήση οι διαγωνιζόμενοι παρέχονται δωρεάν και είναι της εταιρεία Ναυπλιώτης Ι.. Το όπλο είναι η Franchi Affinity και τα φυσίγγια τα μονόβολα της Lambro. 
 
Η συμμετοχή στον αγώνα επιτρέπεται μόνο για τα μέλη των αναγνωρισμένων απο ΥΠΑΠΕΝ Κυνηγετικών Συλλόγων και πριν την έναρξη θα πρέπει όλοι οι διαγωνιζόμενοι να επιδείξουν την θεωρημένη 2014-2015, άδεια θήρας τους.
 
Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Πρόεδρο του Κ.Σ. Καβάλας, κ.Καλαϊτζίδη Κωνσταντίνο στο κινητό τηλέφωνο 6978480259.
 
Η διοργάνωση γίνεται με την υποστήριξη του Δήμου Καβάλας και του Δήμου Παγγαίου, καθώς επίσης και Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρησης Καβάλας.
 
Όσα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Δοξάτου  θέλουν να δώσουν το παρόν στην εκδήλωση θα πρέπει να βρίσκονται την συγκεκριμένη μέρα και ώρα στο χώρο του Σκοπευτηρίου με την άδεια θήρας τους μαζί.
 
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ