Αρχική » Grid with Sidebar » Ακόμη μία επίθεση από αδέσποτα στην Αλεξανδρούπολη

Ακόμη μία επίθεση από αδέσποτα στην Αλεξανδρούπολη

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Ακόμη ένα περιστατικό επίθεσης αδέσποτων σκυλιών καταγράφηκε στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης.
 
Πριν λίγες ημέρες, η Σ.Σ. διέσχιζε με το ποδήλατό της την Γεωργίου Παπανδρέου και φτάνοντας στην περιοχή του καινούριου περιφερειακού δέχτηκε επίθεση από 4 αδέσποτα σκυλιά.
 
Όπως τόνισε στο e-evros.gr η γυναίκα, ξαφνικά άρχισαν να της γαβγίζουν και να πηγαίνουν κατά πάνω της, ώσπου ένα εκ των τεσσάρων της δάγκωσε το πόδι, όπως μπορείτε να δείτε και από τη φωτογραφία.
 
“Είχα πάθει σοκ, όταν αισθάνθηκα τα δόντια του να μπαίνουν μέσα στο δέρμα μου, είπα, αυτό ήταν τέλειωσα. Ευτυχώς εκείνη την στιγμή αντέδρασα γρήγορα, πέταξα κάτω τα πράγματά μου και πήδηξα μέσα σε μια αυλή. Άρχισα να κλαίω και κάθισα κάτω φωνάζοντας βοήθεια. Η γυναίκα που έμενε στο σπίτι βγήκε στην αυλή και με βοήθησε, με έβαλε στο σπίτι της από όπου και κάλεσα την αστυνομία”, μας περιέγραψε η Σ.Σ..
 
“Η ίδια η γυναίκα με μετέφερε στο ΠΓΝΕ Αλεξανδρούπολης όπου μου παρασχέθηκαν και οι πρώτες βοήθειες. Δεν θέλω καν να φανταστώ τι θα γινόταν εάν είχα και κάποιο από τα εγγόνια μου μαζί”.
 
Έπειτα από μια βδομάδα η Σ.Σ περνώντας και πάλι κοντά από το σημείο της επίθεσης ήρθε αντιμέτωπη και πάλι με αδέσποτα σκυλιά, τα οποία αυτή τη φορά δεν της επιτέθηκαν, όμως η ίδια σοκαρίστηκε, μιας και όπως μας αναφέρει της είχε επισημανθεί πως θα γίνει η απομάκρυνσή τους από το σημείο έπειτα από την επίθεση.
 
Εμείς επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο του Φιλοζωικού Σωματείου “Κιβωτός” κ. Ράπτη ο οποίος μας επιβεβαίωσε το περιστατικό, το οποίο όπως μας ανέφερε έχει καταγραφεί και στην αστυνομία.
 
Σε επαφή ήρθαμε επίσης με τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου Αλεξανδρούπολης κ. Ζιώγα ο οποίος μας τόνισε πως ήδη ένα εκ των τεσσάρων, αυτό που φαινόταν πιο επιθετικό απομακρύνθηκε κι έχει μεταφερθεί όπως ορίζει και ο νόμος σε εκπαιδευτή. 
 
“Στον εκπαιδευτή μεταφέρθηκε το σκυλί που φαινόταν πιο επιθετικό από τα άλλα, μιας και η καταγγέλουσα όταν ερωτήθηκε ποιο ήταν το σκυλί που της επιτέθηκε δεν μπορούσε να απαντήσει, διότι όπως είπε από το σοκ που υπέστη δεν μπορούσε να τα ξεχωρίσει. Τα αδέσποτα ήταν τσιπαρισμένα και εμβολιασμένα όπως αρμόζει ο νόμος και τα ταΐζουν κάποιες κυρίες από την περιοχή”. 
 
Όλια Γκαντανίδου
 
www.e-evros.gr

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ