Αρχική » Grid with Sidebar » Αντικυνηγετικό παραλήρημα σε αθλητική ραδιοφωνική εκπομπή

Αντικυνηγετικό παραλήρημα σε αθλητική ραδιοφωνική εκπομπή

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Αντικυνηγετικό παραλήρημα από τον “δημοσιογράφο” του ραδιοφωνικού σταθμού Sport24 Radio. Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα των ζώων, ο “δημοσιογράφος” κ. Ευάγγελος (προσέξτε και μην το αποκαλέσετε Βαγγέλη)  Μίχος είχε ένα ακτικυνηγετικό παραλήρημα σε εκπομπή του εν λόγω ραδιοφωνικού σταθμού. Με τα πολλά και τα λίγα είπε ότι δεν γουστάρει τους κυνηγούς, μίλησε απ’ αξιωτικά για τους κυνηγούς και επίσης είπε ότι οι κυνηγοί σκοτώνουν για πλάκα. Τι και αν προσπάθησαν οι άλλοι δυο συνάδελφοι του να μετριάσουν τις εντυπώσεις κρατώντας αποστάσεις από τα λεγόμενά του.
 
Αλήθεια τι ζόρι τραβάς κ. Μίχο;
 
Γιατί απαξιώνεις τους 200.000 χιλιάδες κυνηγούς και τις οικογένειες τους χωρίς μάλιστα να γνωρίζεις τι είναι το κυνήγι ;
 
Σεβαστή η άποψή σου για τη θήρα και τους κυνηγούς αλλά θα σου κάνω μια ερώτηση. Αν κάποιος ακροατής σε μια ζωντανή τηλεφωνική επικοινωνία σου πει “ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ” τι θα κάνεις; Απλά θα του κλείσεις το τηλέφωνο γιατί θα θεωρηθεί προσβλητικό για σένα. Όμως δεν σε έκοψαν εσένα όταν είπες ότι δεν ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ του κυνηγούς.
 
Η επίθεση αυτή κατά των κυνηγών δείχνει την άγνοια του εν λόγω “δημοσιογράφου”. Αυτή η άγνοια ή καλύτερα ημιμάθεια που έχει για το συγκεκριμένο θέμα δεν του απαγορεύει να εκφράσει δημόσια την άποψη του λοιδορώντας μια δραστηριότητα που πραγματοποιείται νόμιμα στη χώρα μας. 
 
Αυτή η επίθεση δείχνει την ελαφρότητα με την οποία προσεγγίζει όλα τα θέματα, αγορεύοντας καθημερινά από το μικρόφωνο που κάποιος του έδωσε, προφανώς για να γεμίσει το πρόγραμμα του σταθμού.
 
Ο κ. Μίχος μίλησε με ρατσισμό για τους κυνηγούς και την κυνηγετική δραστηριότητα. Η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος θα πρέπει να δείξει στο θέμα την ίδια σοβαρότητα που έδειξε στο θέμα με τον κ.Παπαδημητρίου και να στείλει την υπόθεση στη δικαιοσύνη.
 
Δεν μπορεί ο καθένας που έχει ένα μικρόφωνο να λέει ότι θέλει…..χωρίς να ξέρει και να μένει στο απυρόβλητο.
 
Θα περίμενα τουλάχιστον ένα συγνώμη στους 200.000 χιλιάδες κυνηγούς από τον ραδιοφωνικό σταθμό..
 
Κώστας Λουρής για το iHunt.gr
 
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ