Αρχική » Grid with Sidebar » Αποστολή θηροφύλαξης Ζακύνθου και Νήσων Στροφάδων από την Γ’ ΚΟΠ

Αποστολή θηροφύλαξης Ζακύνθου και Νήσων Στροφάδων από την Γ’ ΚΟΠ

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Ζακύνθου και την Δ/νση Δασών Ζακύνθου πραγματοποιούν κοινές περιπολίες στο νησί της Ζακύνθου προκειμένου στα πλαίσια των καθηκόντων τους να προβούν στην πρόληψη και την καταστολή οιονδήποτε φαινομένων παραβατικότητας εις βάρος του θηράματος και εν γένει του φυσικού περιβάλλοντος. 
 
Πιστοί δε στο ραντεβού μας, από την αρχή της δημιουργίας του σώματος της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής, συνεχίζεται για 17η χρονιά, η αποστολή εναλλασσόμενων ομάδων Θηροφυλάκων της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου στις Νήσους Στροφάδες. 
 
Είναι σαφές ότι η παρουσία μας στις Νήσους Στροφάδες έχει αποδειχτεί ότι συμβάλει καθοριστικά στην διασφάλισή της ανοιξιάτικης μετανάστευσης των αποδημητικών πτηνών. Και αυτό διότι κατορθώνουμε με την παρουσία μας να εξασφαλίσουμε την πρώτη στάση των πτηνών, που συνιστά τον κυριότερο παράγοντα της ανεμπόδιστης συνέχισης του μεταναστευτικού τους ταξιδίου στους τόπους αναπαραγωγής τους. 
 
Καμία παράβαση δεν έχει ποτέ σημειωθεί από την στιγμή που η Θηροφυλακή πατάει το πόδι της στις Νήσους, και ούτε ποτέ θα σημειωθεί όσο θα είναι παρών. Και ποτέ δεν θα βαρεθούμε να τονίζουμε ότι όλη η επιχείρηση κάθε χρόνο χρηματοδοτείται αποκλειστικά και μόνο από τους κυνηγούς-μέλη μας, από την συνδρομή που καταβάλλουμε κατά την έκδοση της άδειας θήρας. 
 
Το τεράστιο έργο και η προσφορά της Θηροφυλακής της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου είναι αδιάρρηκτο και ακλόνητο, και δεν μπορεί με τίποτα να υπονομευθεί ή να διαπραγματευτεί, από κανέναν και από τίποτα, και σε κάθε περίπτωση θα συνεχίσουμε όλοι μαζί να το στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις.
 
Η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος της χώρας μας, αλλά και της διεθνώς αποδεκτής και συμβατής με αυτό κυνηγετικής μας δραστηριότητας, όπως αυτή ασκείται νόμιμα, αποτελούν αδιάλειπτη προτεραιότητά μας και συνεχίζουμε με το ίδιο σθένος και την ίδια πυγμή την υπεράσπισή τους.

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ