Αρχική » Grid with Sidebar » Αποτελέσματα εκλογών ΚΣ Αμαλιαδας

Αποτελέσματα εκλογών ΚΣ Αμαλιαδας

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Την Κυριακή 7 Μαίου πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση και οι εκλογές του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας. Πραγματικά έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου τόσο κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευσης. όσο και κατά την διαδικασία των εκλογών η οποία ήταν τεράστια μπορώ να πω, αναλογικά πάντα με τον συνολικό αριθμό των μελών του συλλόγου μας για την κυνηγετική περίοδο που μας πέρασε.
 
Κατά την διάρκεια της συζήτησης για τα διάφορα θέματα της ημερήσιας διάταξης, πρόεδρος της Γενικής συνέλευσης ορίστηκε ομόφωνα από την γενική συνέλευση που αποτελεί και το ανώτερο όργανο, ο κ. Τσεριώνης Γεώργιος  ο οποίος συντόνισε άριστα την όλη διαδικασία. Έγινε η έγκριση του οικονομικού απολογισμού του οικονομικού έτους 2016 και του προυπολογισμού 2017, ο απολογισμός των πεπραγμένων του απερχόμενου Δ.Σ. ενώ παράλληλα δόθηκε χρόνος 3-4 λεπτών κατά μέσο όρο σε όσα μέλη θέλησαν να τοποθετηθούν επί των διάφορων θεμάτων, ενώ εύχομαι να είχαμε περισσότερο χρόνο για να τοποθετηθούν περισσότεροι και για περισσότερο χρόνο για τα διάφορα θέματα που απασχολούν το σύλλογο μας. 
 
Επιφυλάσσομαι όμως για μια ανοιχτή συνάντηση των μελών του συλλόγου μας, προκειμένου να συζητήσουμε διάφορα θέματα που απασχολούν όλους μας.  Ως απερχόμενο Δ.Σ. εστιάσαμε στην επαναλειτουργία του εκτροφείου του συλλόγου μας σε πρώτη φάση στο τμήμα των φτερωτών θηραμάτων με τη φιλοξενία φασιανών που έχουμε προμηθευτεί από το εκτροφείο της Γ΄Κ.Ο.Π. ενώ σε δεύτερη φάση και ως νεοεκλεγέν Δ.Σ. επιφυλασσόμεθα για την επαναλειτουργία του τμήματος του Λαγοτροφείου του οποίου η λειτουργία είχε ανασταλλεί για οικονομικούς λόγους αλλά από φέτος όλα αλλάξαν προς το καλύτερο.
 
Τώρα όσον αφορά το κομμάτι των εκλογών, συμμετείχαν συνολικά 381 κυνηγοί-μέλη του συλλόγου μας,. 5 ψηφοδέλτια βρέθηκαν άκυρα. 376 έγκυρα. ενώ κατά σειρά επιτυχίας για το Δ.Σ. εκλέγονται οι 6 πρώτοι από τους κάτωθι.
 
1, Μουσάς Κωνσταντίνος 302
2, Μούσχος Αθανάσιος 258
3, Νταλαμάρας Δημήτριος 220
4, Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος 219
5, Γούβης Δημήτριος 211
6, Μπιλίρης Παναγιώτης  196
7, Θεοδωρακόπουλος Παναγιώτης 151
Ενώ για την Ε.Ε. εκλέγονται οι 
Αρβανίτης Δημήτριος με 232 και Ρηγόπουλος Γεώργιος με 200 σταυρούς.
 
Όσον αφορά το παραπάνω αποτέλεσμα, θέλω να τονίσω πως νικήτής είναι ο Κυνηγετικός Σύλλογος και το λέω αυτό λόγω της μεγάλης συμμετοχής του κόσμου στην προχθεσινή εκλογική διαδικασία, όπου ο κόσμος έδειξε την αγάπη του για το σύλλογο μας συμμετέχοντας ενεργά. Ενώ όσον αφορά την εκλογή μου ξανά ως πρώτο εκλεγμένο θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους με στήριξαν αναγνωρίζοντας την προσφορά μου στον Κυνηγετικό Σύλλογο αλλά και γενικότερα όλους όσους συμμετείχαν στις εκλογές του συλλόγου μας.
 
Να είναι σίγουροι όλοι πως θα προσπαθήσω να προασπίσω και να υπερασπιστώ και  σε αυτή τη θητεία μου τα συμφέροντα του συλλόγου μας αλλά και του κυνηγίου γενικότερα όσο καλύτερα μπορώ, όπως έκανα άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια που υπηρετώ τον σύλλογο μας.
 
Κλείνοντας θα ήταν παράλειψη μου, να μην ευχαριστήσω και τον Σπύρο τον Ρουμελιώτη, ιδιοκτήτη του καταστήματος Pizza Expert στην Αμαλιάδα, για την προσφορά εκ μέρους του καταστήματός του, του γεύματος των μελών της εφορευτικής επιτροπής και της Δικαστικού Αντιπροσώπου, καθώς και την δικαστική αντιπρόσωπο κ. Ελπινίκη Ζαφειροπούλου για την άριστη συνεργασία που είχαμε κατά την εκλογική διαδικασία.
 
Κώστας Μουσάς Πρόεδρος ΚΣ Αμαλιάδας

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ