Αρχική » Grid with Sidebar » Αποτελεσματα αγωνα ΟΚΑΔΕ σε πετροπερδικα

Αποτελεσματα αγωνα ΟΚΑΔΕ σε πετροπερδικα

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

 

SVESTONOF

Στις 31Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου 2013, διοργανώθηκε αγώνας πρακτικού κυνηγιού σε ορεινή πέρδικα με απονομή CACT-CACIT,στον ελεύθερο κυνηγότοπο Καρυάς –Χαβαλόβρυση.

 

Σάββατο

 

 

Το Σάββατο α αγώνας έγινε σε δύο τερέν. Στο τερέν 1 όπου ήταν απαιτούμενη η ακινησία και στο τερέν 2 όπου δεν ήταν απαιτούμενη η ακινησία.

 

Στο τερέν 1 συμμετείχαν έξι ζευγάρια και στο τερέν 2 συμμετείχαν 9 ζευγάρια. Στο πρώτο τερέν παρουσιάστηκαν πολύ καλοί σκύλοι και εκτός από δύο σκύλους όλοι οι υπόλοιποι πήραν επιπλέον χρόνο.

 

Τα πουλιά λιγοστά και τελικά μόνο δύο σκύλοι μπήκαν στην βαθμολογία. Ο Pirso de la borghesia του Rapakoulia και ο Alex Daoulas του Ντάουλα. Και τα δύο αγγλικά σέττερ.

 

Στο τερέν που δεν απαιτούσε ακινησία δεν μπήκε κανένας σκύλος στη βαθμολογία.

 

Κυριακή

 

Περισσότερες συμμετοχές την Κυριακή με 10 ζευγάρια να συμμετέχουν στο τερέν με την ακινησία και 7 ζευγάρια στο τερέν χωρίς ακινησία. Μπήκαν στην βαθμολογία ο Pirso de la borghesia του Rapakoulia και ο Rocko E.S. Σταμανωλάκης στο τερέν που απαιτούνταν ακινησία.

 

Έτσι τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

 

 

O νικητής PIRSOS DE LA BORGHESIA

  1. 1ος ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ CACT.CACIT PIRSOS DE LA BORGHESIA αγγλικό σέττερ του Ραπακούλια
  2. 2ος ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ RCACT.RCACIT  ALEX DAOULAS αγγλικό σέττερ του Α. Ντάουλα

 

Επόμενος αγώνας 7-8 Σεπτεμβρίου 2013, με απονομή CACT-CACIT στον ελεύθερο κυνηγότοπο Νιάλα-Βουτσικάκι- Πετρίλιο αρμοδιότητας Δασαρχείου Καρδίτσας . (Ο αγώνας αυτός εντάσσεται στο κύπελλο ΚΟΕ)(συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι 4/9/2013)

 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ