Αρχική » Grid with Sidebar » Αποτελεσματα σκοπευτικων αγωνων ΚΣ Καρδιτσας

Αποτελεσματα σκοπευτικων αγωνων ΚΣ Καρδιτσας

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

SVESTONOF

 

ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΗΛΙΝΟΥ ΣΤΟΧΟΥ TRAP ΣΤΑ “ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΕΙΑ” 2013

Στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων για τα “ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΕΙΑ” 2013 και ενώ οι πολιτιστικές εκδηλώσεις συνεχίζονται, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καρδίτσας και ο Σκοπευτικός Όμιλος Καρδίτσας διοργάνωσαν από κοινού Σκοπευτικούς αγώνες σε εκτοξευόμενο πήλινο στόχο (Trap shooting).

Ο αγώνας διεξήχθη το πρωί της Κυριακής 30- 6-2013 στο Σκοπευτήριο του Καλλιθήρου του διευρυμένου Δήμου Καρδίτσας με τη συμμετοχή αρκετών κυνηγών και σκοπευτών, μελών των δύο συλλόγων και παρουσία πολλών φίλων της σκοποβολής. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Καρδίτσας Φίλιππος Κωτούλας, ο Ειδικός Σύμβουλος Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιος Μαρκινός, ο δημοτικός σύμβουλος Λάμπρος Τσιούκης και ο κ. Σωτήρης Γούλας, Πρόεδρος Συνδέσμου Ύδρευσης, οι οποίοι ενημερώθηκαν από τους Προέδρους των δύο Συλλόγων, κ. Δημήτριο Παπούλια και κ. Γεώργιο Γεωργίου αντίστοιχα, για το άθλημα της σκοποβολής, τις κατηγορίες και ιδιαιτερότητές του (trap, skeet και sporting), καθώς και τις μοναδικές οικονομικές και τουριστικές δυνατότητες που μπορεί να προσδώσει η ανάπτυξή του στην περιοχή μας.

Αναφορικά με τον αγώνα, τα αποτελέσματα με σειρά κατάταξης ανά κατηγορία έχουν ως εξής:

 

Κατηγορία Σκοπευτών

1. Παπούλιας Δημήτριος
2. Σιδέρης Ευάγγελος
3. Γεωργίου Απόστολος
4. Χατζόπουλος Κων/νος
5. Γεωργίου Γεώργιος
6. Παππάς Σωκράτης

 

Κατηγορία Κυνηγών

1. Κανδύλας Θωμάς
2. Χαλατσάκος Αθανάσιος
3. Σιατήρας Γεώργιος
4. Παλληκαράς Νεκτάριος
5. Βόλας Δημήτριος

 

Κατηγορία Βετεράνων κυνηγών

Γεωργίου Γεώργιος
Μπολτσής Κων/νος

 

Κατηγορία Junior

Κορδολέμης Αθανάσιος

 

Κατηγορία Φιλοξενουμένων
Παναγόπουλος Κων/νος

Στο τέλος της εκδήλωσης η οργανωτική επιτροπή και οι αθλητές διαγωνιζόμενοι καθάρισαν το χώρο του σκοπευτηρίου και συγκέντρωσαν κάλυκες και πλαστικά σε σάκους για ανακύκλωση. Σύμφωνα με την παράδοση, η συνέχεια δόθηκε σε ψησταριά στην πλατεία της κοινότητας Καλλιθήρου, όπου και παρατέθηκε γεύμα στους συμμετέχοντες και στους επισήμους. Εκεί οι Αντιδήμαρχοι απένειμαν στους νικητές όλων των κατηγοριών κύπελλα, μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής, ενώ οι δύο Πρόεδροι των Συλλόγων τίμησαν τους επισήμους με αναμνηστικά μετάλλια για την συμμετοχή και την παρουσία τους. 

 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ