Αρχική » Grid with Sidebar » Αποτυπώματα ή γενετικό υλικό θα… δείξουν το δράστη που έριξε φόλες

Αποτυπώματα ή γενετικό υλικό θα… δείξουν το δράστη που έριξε φόλες

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Αναζητηθούν τυχόν αποτυπώματα, είτε γενετικό υλικό του δράστη, ο οποίος σκόρπισε το θάνατο στα αδέσποτα της περιοχής το βράδυ του Σαββάτου
 
Τα τεκμήρια του ειδεχθούς εγκλήματος με θύματα ανυπεράσπιστα αδέσποτα, εντόπισαν σήμερα κλιμάκια της Θηροφυλακής Κρήτης και Δωδεκανήσων.
 
Μεγάλες ποσότητες του άκρως επικίνδυνου και απαγορευμένου φυτοφαρμάκου Lanntte βρέθηκαν μετά από σαρωτικό έλεγχο της περιοχής στην οποία προχώρησαν, ο σκύλος ανιχνευτής Ντάϊκα και ο χειριστής της Σπύρος Νηστικάκης, στην περιοχή όπου τη Δευτέρα βρέθηκαν νεκρά αδέσποτα.
 
Στο σημείο έσπευσε εκ νέου η αστυνομία καθώς εκτός από κόκαλα εμποτισμένα με θανατηφόρες δόσεις, βρέθηκε και ολόκληρη συσκευασία lannete η οποία συλλέχθηκε με προσοχή ώστε να αναζητηθούν τυχόν αποτυπώματα, είτε γενετικό υλικό του δράστη, ο οποίος σκόρπισε το θάνατο στα αδέσποτα της περιοχής το βράδυ του Σαββάτου.
 
Το lannate θεωρείται άκρως επικίνδυνο και η διασπορά του σε κατοικημένη περιοχή αποτελεί ειδεχθή εγκληματική πράξη, η οποία εξετάζεται με προσοχή από την αστυνομία. Τα ξημερώματα της Κυριακής εθελοντές που έσπευσαν στη περιοχή, κατάφεραν να σώσουν δύο αδέσποτα σκυλιά που εντοπίστηκαν με σπασμούς, ενώ ήδη άλλα τρία έχουν χάσει τη ζωή τους.
 
Οι καταγγελίες των εθελοντών που φροντίζουν τα αδέσποτα της περιοχής είναι ανατριχιαστικές και εξετάζονται από την αστυνομία ώστε να συσχετιστούν με τα σημερινά ευρήματα.
 
https://www.neakriti.gr/

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ