Αρχική » Grid with Sidebar » Απουσία των Κυνηγετικών Οργανώσεων η ομάδα εργασίας για το σχέδιο νόμου για τη διοίκηση των Προστατευόμενων Περιοχών

Απουσία των Κυνηγετικών Οργανώσεων η ομάδα εργασίας για το σχέδιο νόμου για τη διοίκηση των Προστατευόμενων Περιοχών

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Χωρίς την παρουσία εκπροσώπου από τις Κυνηγετικές Οργανώσεις αλλά με την παρουσία των Περιβαλλοντικών ΜΚΟ συγκροτήθηκε, μετά από εισήγηση του αναπληρωτή υπουργού περιβάλλοντος κ. Φάμελλου, ομάδας εργασίας για την κατάρτιση σχεδίου νόμου για το εθνικό σύστημα διοίκησης και διαχείρισης των προστατευόμενων περιοχών.

SVESTONOF
Η ομάδα εργασίας οφείλει να παραδώσει σχέδιο νόμου προς διαβούλευση στις 29 Σεπτεμβρίου 2017 και να περατώσει το έργο της έως τις 30 Νοεμβρίου 2017.
 
Η ομάδα ααποτελείται από :
 
1. Γεώργιος Μπάκης του Αθανασίου, διευθυντής γραφείου Αν. Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, συντονιστής Ομάδας Εργασίας.
 
2. Γεώργιος Αλβανόπουλος του Χαραλάμπους (προϊστάμενος στο Τμήμα Βιοποικιλότητας και Προστατευόμενων Περιοχών (ΤΒΠΠ), ΥΠΕΝ), με αναπληρώτρια την Αικατερίνη Στυλογιάννη του Χαραλάμπους (Γραφείο Αν. ΥΠΕΝ – ΤΒΠΠ).
 
3. Ελένη Γιακουμή του Γεωργίου (προϊσταμένη στο Τμήμα Δασικών Προστατευόμενων Περιοχών και Δασικής Αναψυχής της Γεν. Διεύθυνσης Ανάπτυξης & Προστασίας Δασών & Αγροπεριβάλλοντος, ΥΠΕΝ), με αναπληρωτή τον Παναγιώτη Δρούγα του Δημητρίου (Προϊστάμενο στο Τμήμα Σχεδιασμού και Αξιολόγησης Δασικής Πολιτικής και Ανάπτυξης της Γεν. Διεύθυνσης Ανάπτυξης & Προστασίας Δασών & Αγροπεριβάλλοντος, ΥΠΕΝ).
 
4. Θεοδώρα Μηνιώτη του Νικολάου με αναπληρώτρια την Ευδοξία Καραμπατζού του Δημητρίου (νομικοί, Γραφεία ΥΠΕΝ και Αν. ΥΠΕΝ αντίστοιχα).
 
5. Νεφέλη Γιαννάκη του Δημητρίου (νομικός), με αναπληρωτή τον Ευάγγελο Κουέλη του Αναστασίου (Γραφείο Γενικής Γραμματέως ΥΠΕΝ).
 
6. Βασίλειος Λυκούσης του Παναγιώτη με αναπληρώτρια την Πηνελόπη Δεληπέτρου του Χρήστου (εκπρόσωποι Επιτροπής Φύση 2000).
 
7. Ιόλη Χριστοπούλου του Κωνσταντίνου με αναπληρωτή τον Σπυρίδωνα Ψαρούδα του Αθανασίου (εκπρόσωποι περιβαλλοντικών ΜΚΟ).
 
8. Νικόλαος Καραβάς του Χρήστου με αναπληρωτές τους Ανδρέα Αθανασιάδη του Ιακώβου και Δρόσο Κουτσούμπα του Ιωάννη (εκπρόσωποι του δικτύου των προέδρων των ΔΣ των Φορέων Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών – ΦΔΠΠ).
 
9. Μιχαήλ Βάκκας του Ιωάννη με αναπληρώτρια τη Γεωργία Καραμπέρου του Βασιλείου (εκπρόσωποι του Πανελλαδικού Συλλόγου Εργαζομένων ΦΔΠΠ «Ελληνική Φύση»).
 
10. Πέτρος Λυμπεράκης του Εμμανουήλ (ειδικός, χερσαία οικοσυστήματα, Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης).
 
11. Αναστασία Δαλάκα του Γεωργίου (Μονάδα Τεχνικής Υποστήριξης για το Περιβάλλον, ΜΟΔ).12. Ιωάννης Καζόγλου του Ευαγγέλου με αναπληρωτή τον Κωνσταντίνο Παπασπυρόπουλο του
Γεωργίου (Γραφείο ΥΠΕΝ), γραμματέας Ομάδας Εργασίας.
 
Κώστας Λουρής για το iHunt.gr

 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ