Αρχική » Grid with Sidebar » Από 1η Νοεμβρίου επιτρέπεται το κυνήγι περιφερειακά της λίμνης Καϊάφα

Από 1η Νοεμβρίου επιτρέπεται το κυνήγι περιφερειακά της λίμνης Καϊάφα

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Ξεκινάει από την 1η Νοεμβρίου το κυνήγι περιφερειακά  της λίμνης Καϊάφα, έπειτα από την απόφαση που έλαβε πρόσφατα το Δασαρχείο Ολυμπίας.
 
Σύμφωνα με την απόφαση του Δασαρχείου, η παράταση για το κυνήγι περιμετρικά της λίμνης ισχύει για τα επόμενα 5 έτη, ενώ απαγορεύεται η θήρα  όλων των θηραμάτων με κάθε μέσο εντός «Λίμνης Καϊάφα» και στο Νησί της «Αγίας Αικατερίνης» όπου βρίσκονται οι ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις σε έκταση εμβαδού 2000 περίπου στρεμμάτων περιοχής Δήμου Ζαχάρως (οριοθετούμενη: με περιμετρικό δρόμο της λίμνης και Εθνικό δρόμο από Μπούκα μέχρι  αποβάθρες Κουσκουλή).
 
 
Σκοπός της απαγόρευσης εντός της λίμνης είναι η προστασία και αύξηση του πληθυσμού του θηραματικού πλούτου καθώς και την οικολογική ισορροπία του οικοσυστήματος της λίμνης.
 
Για το λόγο αυτό δεν θα επιτρέπεται η είσοδος πλωτών μέσων, βαρκών κ.λ.π. με σκοπό την άσκηση θήρας ή σύλληψη χτυπημένων θηραμάτων, εντός της Λίμνης και δεν επιτρέπεται το κυνήγι περιμετρικά της Λίμνης και στον χώρο των Τουριστικών Ακινήτων κατά την διάρκεια της λειτουργίας των Ιαματικών Λουτρών (μέχρι 31 Οκτωβρίου.
 
Πηγή: http://ilia.news/

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ