Αρχική » Grid with Sidebar » Αρνείται να συναντηθεί με την ΚΣΕ ο κ. Χατζηδάκης, δέχεται όμως δεύτερη φορά τις ΜΚΟ

Αρνείται να συναντηθεί με την ΚΣΕ ο κ. Χατζηδάκης, δέχεται όμως δεύτερη φορά τις ΜΚΟ

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ο Χατζηδάκης αρνείται να συναντηθεί με τις κυνηγετικές οργανώσεις, όμως δέχεται δεύτερη φορά τις ΜΚΟ για την περίθαλψη των άγριων ζώων. Μάλιστα αυτή τη φορά έχει οργανωθεί μια συνάντηση με εκπροσώπους και από άλλα τμήματα του υπουργείου αλλά και του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης. Ο κ. Κωστής Χατζηδάκης τόνισε ότι γνωρίζει τα σημαντικά προβλήματα του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου, το οποίο δημιουργεί εμπόδια στους ανθρώπους που ασχολούνται με την περίθαλψη τραυματισμένων ή άρρωστων άγριων ζώων. Γνώστης ο κ. Χατζηδάκης. Γνωρίζει όμως ότι οι κυνηγετικές οργανώσεις και η ομοσπονδιακή θηροφυλακή έχουν σημαντικό ρόλο σε αυτό το κομμάτι; Αυτό μάλλον δεν το γνωρίζει.Γιατί λοιπόν να λείπουν οι κυνηγετικές οργανώσεις από μια τέτοια συνάντηση ; 

SVESTONOF

Προφανώς μάλλον δεν έχει σε μεγάλη εκτίμηση την κυνηγετική δραστηριότητα και τους κυνηγούς διαφορετικά δεν εξηγείται η άρνησή του να συναντηθεί με την ΚΣΕ. 

Η περίοδος προσαρμογής τελείωσε, οι δικαιολογίες δεν προλαβαίνω, είμαι στο εξωτερικό κλπ τέλειωσαν και πρέπει ο κ. Χατζηδάκης να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα και να συναντηθεί με την ΚΣΕ. Είναι σεβαστό να είναι αρνητικός προς την κυνηγετική δραστηριότητα όμως είναι ΥΠΟΥΡΓΟΣ όλων των Ελλήνων και όπως είχε πει ο κ. Μητσοτάκης προεκλογικά “Θα είμαστε κυβέρνηση όλων των Ελλήνων…..”. Αυτό περιμένουμε από εσάς κ. Χατζηδάκη διαφορετικά, γρήγορα 200.000 κυνηγοί θα νοσταλγήσουν τον προηγούμενο υπουργό αν ήδη δεν το έχουν κάνει…..

Κώστας Λουρής για το iHunt.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ