Αρχική » Grid with Sidebar » Ασημενιο μεταλλιο στους Πανευρωπαικους αγωνες ο Μακης Μιτας

Ασημενιο μεταλλιο στους Πανευρωπαικους αγωνες ο Μακης Μιτας

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Μεγάλη επιτυχία για τον Μάκη Μίτα στο πανευρωπαικό πρωτάθλημα Skeet που παραγματοποιήθηκε στη Sarlospuszta της Ουγγαρίας στις 24 και 26 Ιουνίου. Ο Έλληνας αθλητής ήταν άτυχος αφού κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή έχασε το χρυσό μετάλλιο. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι έγινε.

SVESTONOF

Ο αγώνας του Skeet ανδρών πραγματοποιήθηκε στις 24 Ιουνίου και ο Μάκης Μίτας (με 122 στα 125)  κατέλαβε την 5η θέση μετά το shoot off και ο Κύπριος αθλητής Χάσικος Ανδρέας την έκτη. Οι έξι πρώτοι του αγώνα συμμετείχαν στον ημιτελικό που πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιουνίου όπου ο Μάκης Μίτας κατέλαβε την πρώτη θέση με 15 στους 16 δίσκους και διεκδίκησε στον τελικό το χρυσό μετάλλιο με τον Ιταλό Luigi Lodde. 

Τελικά ο Ιταλός αθλητής κατόρθωσε να πάρει το χρυσό μετάλλιο με 13 στους 16 δίσκους και ο Μάκης Μίτας πήρε τη δεύτερη θέση με 11 στους 16 δίσκους χάνοντας το μετάλλιο κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Εξαιρετική εμφάνιση του Έλληνα αθλητή που τίμησε τα ελληνικά χρώματα στους Πανευρωπαικούς αγώνες Κυνηγετικού όπλου στη  Sarlospuszta της Ουγγαρίας.

Εδώ να υπενθυμίσουμε ότι Μάκης Μίτας έχει τις εξής διακρίσεις :

1ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Τουσόν το 2012

2ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Ντόρσετ το 2010

3ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Μάριμπορ το 2011

Επίσης, έχει πάρει το σημένιο μετάλλιο στο πανευρωπαικό μετάλλιο στη Λάρνακα το 2012 και το χάλκινο μετάλλιο στο πανευρωπαικό πρωτάθλημα νέων το 2003 στο Μπρνό.

Προπονητής του Μάκη Μίτα είναι ο Γιάννης Λοβέρδος.

Κώστας Λουρής για το iHunt.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ