Αρχική » Grid with Sidebar » Αττική Οδός: Αποζημίωση 2.000 ευρώ σε κάθε εγκλωβισμένο αυτοκίνητο

Αττική Οδός: Αποζημίωση 2.000 ευρώ σε κάθε εγκλωβισμένο αυτοκίνητο

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Αποζημίωση 2.000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο αυτοκίνητο ζήτησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, να καταβάλει η Αττική Οδός.

SVESTONOF

Η εταιρεία, μετά τις πρωτοφανείς εικόνες χάους που διαμορφώθηκαν χθες και συνεχίζονται και σήμερα, δέχθηκε.

Η κακοκαιρία Ελπίδα καθήλωσε την Αττική Οδό, με εκατοντάδες οδηγούς να παραμένουν εγκλωβισμένοι -ακόμα και για περισσότερες από 20 ώρες- στο σημείο, μη έχοντας τρόπο να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Αυτή την ώρα, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την παραχωρησιούχο εταιρεία, στην Αττική Οδό παραμένουν περίπου 1.200 οχήματα, αλλά είναι 200-300 οδηγοί που είναι στα οχήματα. Οι άλλοι τα έχουν εγκαταλείψει.

«Φτάσαμε σε αυτό το σημείο γιατί ξεκινήσαμε πολύ άσχημα εχθές το πρωί. Η κακοκαιρία μας έπιασε στη χειρότερη ώρα, 09:00 το πρωί με όλη την Αθήνα στον δρόμο. Η κυκλοφορία ήταν πολύ μεγάλη, 70.000 αυτοκίνητα, 5.000 φορτηγά και 35 εκχιονιστικά δικά μας ανάμεσά τους» επεσήμανε ο διευθυντής κυκλοφορίας της Αττικής Οδού, Φάνης Παπαδημητρίου, αναφορικά με τα αίτια του χάους.

Η κατάσταση, να σημειωθεί, έχει δημιουργήσει οργή στην κυβέρνηση που έχει προαναγγέλλει την αναθεώρηση του πλάνου για την Αττική Οδό.

Νέες ανακοινώσεις

Εντός ολίγου, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, θα προχωρήσει σε νεότερες ανακοινώσεις, ενώ λίγο αργότερα θα κάνει το ίδιο και ο υπουργός Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας.

Οι ανακοινώσεις γίνονται ύστερα από τη σύσκεψη που έλαβε χώρα το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στη σύσκεψη, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, έγινε αποτίμηση της κατάστασης και ελήφθησαν αποφάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που συνεχίζουν να υπάρχουν από την κακοκαιρία.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ