Αρχική » Grid with Sidebar » Αυξάνονται οι επιθέσεις λύκων σε κυνηγόσκυλα στη Ροδόπη…VIDEO

Αυξάνονται οι επιθέσεις λύκων σε κυνηγόσκυλα στη Ροδόπη…VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Πριν μερικές ημέρες άλλο ένα κυνηγόσκυλο έχασε μαρτυρικά την ζωή του,πέφτοντας θύμα της δολοφονικής μανίας των λύκων που πλέον έχουν εξελιχθεί σε πραγματική μάστιγα σχεδόν σε όλη την χώρα πλην νησιών και Πελοποννήσου. Το άτυχο σκυλάκι εντόπισαν δυο φίλοι και συνάδερφοι ο Άμετ και ο Γιάννης Ρεφειάδης κατά την αναγνωριστική βόλτα που έκαναν εκείνη την μέρα.

SVESTONOF

Το ihunt επικοινώνησε με τον καλό φίλο Άμετ ο οποίος μας είπε τα εξής : “Tο περιστατικό έγινε στον ορεινό όγκο της Ροδόπης κοντά στην Κομοτηνή πριν λίγες ημέρες σε μια αναγνωριστική βόλτα που κάναμε με τον συνκυνηγό μου Γιάννη Ρεφειάδη . Το κυνηγόσκυλο είναι λαγωνικό και δεν γνωρίζουμε ποιος ήταν ο άτυχος ιδιοκτήτης αλλά μάθαμε ότι αρκετοί κυνηγοί χάσανε σκύλους δίωξης στην περιοχή αυτή.

Την ίδια κιόλας μέρα,μετά από μερικές ώρες, επιστρέψαμε ξανά στο μέρος που βρήκαμε το φαγωμένο σκυλάκι και στήσαμε σε κατάλληλο σημείο trail camera και έτσι πετύχαμε τις φωτογραφίες του λύκου την επόμενη μέρα να ελέγχει την περιοχή πριν συνεχίσει το …γεύμα του με το κουφάρι του σκύλου που ήταν λίγο πιο πέρα.”

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ