Αρχική » Grid with Sidebar » Αυτοκινητο τρακαρε…με αγριοχοιρο

Αυτοκινητο τρακαρε…με αγριοχοιρο

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

SVESTONOF

Λαχτάρισε το βράδυ της 24ης Ιουνίου 2013 ένας οδηγός Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου, καθώς βγήκε μπροστά του ένα μεγάλο αγριογούρουνο και δεν πρόλαβε να αντιδράσει, με αποτέλεσμα να επέλθει “σύγκρουση”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaola.gr το αγριογούρουνο μετά το χτύπημα, αφού έκανε δυο τούμπες, σηκώθηκε και εξαφανίστηκε, ενώ το αυτοκίνητο υπέστη μεγάλη ζημιά. Βέβαια ο οδηγός μπορεί…να μην τραυματίστηκε, αλλά αυτό που σκέφτεται τώρα, είναι με τι χρήματα θα φτιάξει το αυτοκίνητό του, αφού η ασφάλεια δεν προβλέπει τρακάρισμα με αγριογούρουνο…!

Το περιστατικό συνέβη το  βράδυ της 24ης Ιουνίου κοντά στον Πλάτανο Τρικάλων.

Πηγή : trikalaola.gr – Η φωτο είναι από άλλο περιστατικό

Ένα παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί στις 3 Οκτωβρίου 2009 στην Ξυλαγανή της Κομοτηνής. Διαβάσαμε στο protothema.gr :

Τροχαίο όπως αυτό έξω από τον οικισμό Ξυλαγανή στην Κομοτηνή, συμβαίνει μια φορά στα… εκατό χρόνια! Ευτυχώς, όμως, για έναν νεαρό ταξιτζή που επέστρεφε από δρομολόγιο, η σύγκρουση του ταξί του με ένα… αγριογούρουνο (!) είχε ως αποτέλεσμα μόνο υλικές ζημιές!

Το βάρους 150 κιλών ζώο πρέπει να είχε χάσει τον προσανατολισμό του και περιφερόταν μέσα στα χωράφια με βαμβάκι της περιοχής… Όταν είδε το ταξί, προφανώς φοβήθηκε και έπεσε με ορμή στο καπό του! Ήταν τόσο σφοδρή η σύγκρουση, που το αυτοκίνητο υπέστη ζημιά ύψους 4.500 ευρώ!

Παρόμοια ατυχήματα έχουν συμβεί αρκετές φορές στους επαρχιακούς δρόμους της χώρας, αλλά συνήθως με σκυλιά, αγελάδες, γαϊδούρια ή και με αρκούδα… «Μετωπική» με αγριογούρουνο, πάντως, δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο!

Όταν συνήλθε από τη λαχτάρα που πέρασε, ο τυχερός- άτυχος ταξιτζής επέστρεψε το επόμενο πρωί στο σημείο της σύγκρουσης μαζί με συναδέλφους του και βρήκαν το αγριογούρουνο νεκρό στα χωράφια… Και, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Χρόνος», μπορεί να έμεινε αρκετές ημέρες χωρίς μεροκάματο ώσπου να επισκευαστεί το ταξί του, παρηγορήθηκε όμως με ένα …καλό γεύμα!


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ