Αρχική » Grid with Sidebar » Αυτο ειναι σκοπευτηριο…VIDEO

Αυτο ειναι σκοπευτηριο…VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ένα εντυπωσιακό σκοπευτήριο στο Ούλμ της Γερμανίας.

SVESTONOF

Ακόμη πιο εντυπωσιακός είναι ο σχολιασμός του Νικήτα Κυπρίδημου στην ιστοσελίδα του www.oplognosia.com . Γράφει ο Νικήτας Κυπρίδημος :

“Αυτό το στεγασμένο σκοπευτήριο στην Ουλμ της Γερμανίας είναι καταπληκτικό. Ειδικά όταν του βλέπουμε από την δική μας σκοπιά της υπανάπτυξης και της επισημολαγνείας της ΣΚΟΕ και της αστυνομίας που βιάστηκαν να προλάβουν όποιον είχε σχέδια για κάτι παρόμοιο. Να μην ξεχνάτε όταν το βλέπετε ότι η ΣΚΟΕ συνέταξε την διάταξη που απαγορεύει τα ιδιωτικά σκοπευτήρια και η αστυνομία την άλλη που απαγορεύει τους εξομοιωτές.
 
Δείτε στα μισά περίπου της ταινίας την χρήση ΕΞΟΜΟΙΩΤΩΝ για την προπόνηση σε κυνήγι αγριόχοιρου! Αυτό ακριβώς είναι που απαγορεύουν οι ελληνικές αρχές ενώ οι γερμανικές το επιβάλλουν. Αχ Ευρώπη, μας μάρανες!
 
Και διαβάστε και μια περιγραφή από κυνήγι αγριόχοιρου στην Γερμανία. Τα λέει Αμερικανός κυνηγός:
 
“Τον Δεκέμβριο του 2009 ήμουν καλεσμένος για κυνήγι αγριόχοιρου σε γερμανικό αγρόκτημα. Την ημέρα πριν το κυνήγι ο οικοδεσπότης μας κάλεσε σε σκοπευτήριο με εξομοιωτή σκόπευσης για εξάσκηση. Χρησιμοποιήσαμε αληθινά πυρά πανω σε μια μεγάλη οθόνη με πραγματικές λήψεις αγριόχοιρων [ΣΣ, ακούγεται σαν αυτό ακριβώς που δείχνει το βίντεο].
 
Σε κάποια σημεία η οθόνη περιλάμβανε και κάποιο δυνητικά επικίνδυνο συστατικό, όπως σπίτια, ανθρώπους ή οικόσιτα ζώα, και έτσι ο σκοπευτής έπρεπε να αποφύγει την βολή. Αυτό έδινε στον διαχειριστή του κτήματος την δυνατότητα να ελέγξει τις ικανότητες των φιλοξενούμενων κυνηγών.
 
Ηταν μια καλή διαδικασία εκμάθησης για νέους κυνηγούς και χρήσιμη προπόνηση για τους παλιούς.”
 
Εμείς βέβαια δεν χρειαζόμαστε εκμάθηση για νέους, ούτε προπόνηση για τους παλιούς. Διότι ως γνωστόν τα ελληνικά γονίδια μας καθιστούν εκ γενετής παντογνώστες. Προφανώς για αυτό απαγορεύουμε τα σύγχρονα μέσα διδασκαλίας στην σκοποβολή και έτσι προλαβαίνουμε και τυχόν διαρροές συναλλάγματος, όσο για τα ατυχήματα, αυτά ούτως ή άλλως θα τα είχαμε, αν όχι στον κυνηγότοπο τότε στον δρόμο από και προς το κυνήγι. Μια η άλλη δηλαδή.
 
Είμαστε για κλά…..ματα!”


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ