Αρχική » Grid with Sidebar » Α. Παπαδάτος : Μια ζωή δίπλα στον Κ.Σ Πάτρας

Α. Παπαδάτος : Μια ζωή δίπλα στον Κ.Σ Πάτρας

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Ευχαριστήρια επιστολή από τον κο Παπαδάτο Ανδρέα,
μέλος της απερχόμενης Διοίκησης του Κ.Σ. Πάτρας
 
Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι,
 
Με την επιστολή μου αυτή και μετά την επιλογή μου να μην κατέλθω υποψήφιος στις εκλογές του Συλλόγου, θα ήθελα να σας εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου για την στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια που ήμουν στον Κυνηγετικό Σύλλογο Πάτρας.
 
Μια στήριξη η οποία ξεκινούσε από την ημέρα των εκλογών και συνεχιζόταν καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας μου (ασχέτως της θέση που κατείχα στο Δ.Σ.) σε όλες τις Δράσεις του Συλλόγου (χορούς, ημερίδες, κ.λπ.)
 
Μια στήριξη που εκφραζόταν με την συμμετοχή σας στις πολυήμερες σπορές στον Ερύμανθο ειδικά δε την τελευταία διετία όπου και χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά σε ορεινές σπορές το ιδιόκτητο τρακτέρ της Ομοσπονδίας.
 
Μια στήριξη που μου έδινε δύναμη στις άπειρες ώρες που διέθεσα σε κοινές περιπολίες με τους Θηροφύλακες του Συλλόγου και τους Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες της Αχαΐας και Ηλείας, οι οποίοι συνέδραμαν τους Θηροφύλακες του Συλλόγου σε κάθε καταγγελία που είχα σαν υπεύθυνος θήρας, με τις γνωστές σε όλους επιτυχίες.
 
 
Ευχαριστώ Δημόσια όλους τους επαγγελματίες της Πάτρας που ως υπεύθυνος έκδοσης της εφημερίδας «ΑΡΤΕΜΙΣ» και του χάρτη του Συλλόγου με τις χορηγίες τους στήριξαν την έκδοση αυτών με αποτέλεσμα να μην υπάρχει οικονομική επιβάρυνση για τον Σύλλογο
 
Επίσης, ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους μέλη των Διοικήσεων τυο ΚΣ Πάτρας που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια και ειδικά κάποιους που τον παραλάβαμε πριν 10 χρόνια με «άνοιγμα» 35.000 ευρώ και σήμερα είναι οικονομικώς εύρωστος συμβάλλοντας και εγώ με την σειρά μου σε αυτήν την επιτυχή ανάκαμψη του Συλλόγου.
 
Τέλος, σαν μέλος της απερχόμενης διοίκησης δηλώνω ότι θα είμαι πάντα δίπλα στον Κ.Σ. Πάτρας του οποίου είμαι μέλος από το 1980 και θα είμαι παρών σε όλες τις Συνελεύσεις και Δράσεις του όπως ανελλιπώς ήμουν έως σήμερα.
 
     Με εκτίμηση
 
Παπαδάτος Ανδρέας
 
 
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ