Αρχική » Grid with Sidebar » Βαριά τιμωρία για τρεις θηροφύλακες της Γ’ ΚΟΠ

Βαριά τιμωρία για τρεις θηροφύλακες της Γ’ ΚΟΠ

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Μετά την Ένορκη Διοικητική Εξέταση  που διεξήγαγε η Διεύθυνση Συντονισμού, οι τρεις θηροφύλακες που μήνυσαν συνάδελφο τους για λαθροθηρία τιμωρήθηκαν από τον πειθαρχικό τους προϊστάμενο, ειδικό γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Πελοποννήσου  με πεντάμηνη αργία. Οι τρεις θηροφύλακες θεωρηθηκε ότι δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους  στο συγκεκριμένο περιστατικό.
 
Η ποινή προβλέπει στέρηση αμοιβής και καθηκόντων για πέντε μήνες. Τα πολλά και συνεχόμενα λάθη του ΔΣ της Γ’ ΚΟΠ και ιδιαίτερα του Προέδρου κ. Χριστοφόρου στο συγκεκριμένο ζήτημα, έχουν αντίκτυπο στους θηροφύλακες και στις οικογένειές τους και αυξάνουν την αναξιοπιστία στις αποφάσεις της Γ’ ΚΟΠ.
 
Το ερώτημα που τίθεται είναι αν θα απολυθούν οι συγκεκριμένοι θηροφύλακες από το ΔΣ της Γ’ ΚΟΠ όπως απολύθηκε ο θηροφύλακας που κατηγορείται για λαθροθηρία χωρίς ακόμη να έχει εκδικαστεί η υπόθεση ή να έχει ασκηθεί δίωξη εναντίον του.
 
Ο κ. Χριστοφόρου υποστήριζε ότι οι θηροφύλακες δεν υπήρχε περίπτωση να τιμωρηθούν με κάτι περισσότερο από μια έγγραφη επίπληξη. Δυστυχώς για μια ακόμη φορά, ο Πρόεδρος, της Γ’ΚΟΠ διαψεύστηκε. 
 
Όταν θα αθωωθεί ή δεν θα φτάσει καθόλου η υπόθεση στη δικαιοσύνη τι θα πείτε στον θηροφύλακα και στην οικογένειά του κ. Χριστοφόρου; Εκτός αν σαν Πρόεδρος της Γ’ ΚΟΠ έχετε και την αρμοδιότητα να κρίνεται ποιοι είναι ένοχοι και ποιοι όχι.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις στο θέμα της νομιμότητας της συμμετοχής του κ. Μεσσήνη στο ΔΣ της Γ’ ΚΟΠ καθώς και στην ψευδή δήλωση του κ. Χριστοφόρου ότι είναι ΜΟΝΙΜΟΣ κάτοικος με σκοπό να γίνει Πρόεδρος της Γ’ ΚΟΠ.
Ήδη πολλοί Κυνηγετικοί Σύλλογοι έχουν στείλει τις ενστάνσεις τους για τα συγκεκριμένα θέματα στον ειδικό γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Πελοποννήσου
 
Όμως δεν είναι μόνο αυτά. Το πόρισμα της Περιφέρειας είναι καταπέλτης για όλους όσους συμμετείχαν στα Διοικητικά Συμβούλια της Γ’ ΚΟΠ από το 2009 έως το 2015. Για άλλους περισσότερο και για άλλους λιγότερο. Σύντομα θα δημοσιεύσουμε περισσότερες λεπτομέρειες. 
 
Μάλλον για αυτό το λόγο ο κ. Χριστοφόρου αποφάσισε να μην ενημερώσει τα μέλη του ΔΣ για την συνάντηση με τους συλλόγους της Αρκαδίας. Σκοπός αυτών των συναντήσεων είναι να ενημερώσει τα Διοικητικά συμβούλια των Κυνηγετικών Συλλόγων για τις εξελίξεις και επειδή στις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε άλλους νομούς, συνάντησε πολλές αντιδράσεις αποφάσισε να μην ενημερώσει τα μέλη του ΔΣ.
 
Αυτό όμως που δεν ξέρει ό κόσμος είναι ότι κάθε φορά που τα μέλη του ΔΣ της Γ’ ΚΟΠ μετακινούνται,  εκτός από τα έξοδα κίνησης, διατροφής και διαμονής παίρνουν 100 ΕΥΡΩ ο καθένας ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ. 
 
Ξερετε πολλές δουλειές να αμείβονται με 100 ΕΥΡΩ ημερησίως και μάλιστα από τα λεφτά των κυνηγών;
 
Κώστας Λουρής για το iHunt.gr

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ