Αρχική » Grid with Sidebar » Βρέθηκε το αυτοκίνητο του κυνηγού που δολοφονήθηκε στον Ασπρόπυργο

Βρέθηκε το αυτοκίνητο του κυνηγού που δολοφονήθηκε στον Ασπρόπυργο

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
500 μέτρα από το σημείο της δολοφονίας βρέθηκε το αγροτικό αυτοκίνητο του άτυχου κυνηγού Σπύρου Αγγέλου ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μετά από πισόπλατη τουφεκιά στην περιοχή Ντουσχέζα του Ασπροπύργου.
 
Οι έρευνες των αστυνομικών του τμήματος ανθρωποκτονιών στην ευρύτερη περιοχή για συλλογή στοιχείων που αφορούν τη δολοφονική ενέργεια, έφεραν το πρώτο αποτέλεσμα που είναι η ανεύρεση του αυτοκινήτου του θύματος.
 
Το αγροτικό ιχ μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας ώστε να γίνει δακτυλοσκοπικός έλεγχος (λήψη αποτυπωμάτων) αλλά και εργαστηριακός έλεγχος για γενετικό υλικό (λήψη DNA).
 
Τ’ αποτυπώματα και το dna, θα δείξουν αμέσως στους αστυνομικούς αν πρόκειται για σεσημασμένους κακοποιούς που λυμαίνονται την περιοχή ή αν αυτά τα στοιχεία θα μπουν στη λεγόμενη τράπεζα δεδομένων της ΕΛ.ΑΣ, δηλαδή αν τα στοιχεία του ή των δραστών της δολοφονίας, είναι άγνωστα προς τις διωκτικές αρχές, τουλάχιστον προς το παρόν.
 
Στο αυτοκίνητο του Σπύρου Αγγέλου δεν βρέθηκε το όπλο που είχε αφήσει στην καμπίνα του αγροτικού. Έμπειροι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πολύ πιθανό η δολοφονία του άτυχου κυνηγού να έγινε με το ίδιο του τ’ όπλο και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για να το πάρει μαζί του ο δράστης ή οι δράστες με σκοπό να εξαφανίσουν ένα ακόμη πειστήριο της εγκληματικής ενέργειας.
 
Τα τελευταία στοιχεία έδειξαν πως το θύμα φέρει δυο ή τρία τουλάχιστον τραύματα, στην πλάτη και τον μηρό από ιδιαίτερα κοντινή απόσταση.
 
Ο Σπύρος Αγγέλου είχε πάει για κυνήγι αλλά είχε μαζί του και ένα αλυσοπρίονο για να κόψει ξύλα.  
 
 
 
Ο 59χρονος κυνηγός, άνεργος ηλεκτρολόγος είχε φύγει από την οικία του την Κυριακή (04/10/15) με κατεύθυνση την δασική έκταση πάνω από τα νταμάρια Αραγωνίτη.
 
Νωρίς το απόγευμα οι οικείοι του ανησύχησαν και δήλωσαν την εξαφάνισή του, λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε νεκρός.
 
Η έρευνα των ανδρών της ασφάλειας δείχνει όπως λένε αστυνομικές πηγές ότι πρόκειται για έναν ιδιαίτερα φιλήσυχο άνθρωπο χωρίς να έχει προηγούμενα με κανέναν που ίσως να μπορούσαν να στρέψουν τις έρευνες των αστυνομικών προς συγκεκριμένη κατεύθυνση και πρόσωπα.
 
Οι εκτιμήσεις των έμπειρων αστυνομικών του τμήματος ανθρωποκτονιών, αναφέρουν πως η δολοφονία πιθανό να ήρθε από αντιπαράθεση στο βουνό με κάποιο άλλο πρόσωπο που ίσως ήθελε να έχει τον έλεγχο της συγκεκριμένης περιοχής για την κοπή των ξύλων.
 
Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν μάλιστα να υπήρξε ακόμη και λεκτική αντιπαράθεση πριν τη δολοφονική ενέργεια.
 
Δεν αποκλείουν επίσης οι αστυνομικοί το θύμα να τραυματίστηκε κατά λάθος αλλά αυτό μπορεί να διαπιστωθεί μόνο βαλλιστικά αν βρεθεί τ’ όπλο του 59χρονου που έχει κλαπεί αλλά και να εντοπιστεί και δεύτερο όπλο εκείνο-κατοχής-του δράστη ώστε να βγουν εργαστηριακά σαφή συμπεράσματα.
 
Το κίνητρο της ληστείας παραμένει και αυτό ανοιχτό αλλά με ερωτηματικά καθώς ο δράστης γιατί να μην αρπάξει και το αλυσοπρίονο που είχε μαζί του το θύμα και που βρέθηκε δίπλα στο άψυχο σώμα του, αλλά και το κινητό τηλέφωνο του 59χρονου ώστε να δυσκολέψει ακόμη περισσότερο τις έρευνες αν αυτές επεκτείνονταν ακόμη και μέσω δορυφορικής λήψης για τον εντοπισμό του.
 
Πάντως δυο μέρες μετά τη στιγμή πισόπλατη δολοφονία, παραμένουν ερωτηματικά και μυστήριο γύρο απ’ αυτήν. Οι αστυνομικοί με τους οποίους μιλήσαμε μας είπαν πως εξετάζουν ακόμη και κάμερες ασφαλείας από κεντρικούς δρόμους και καταστήματα ώστε να διαπιστωθεί ποια είναι τα αυτοκίνητα που διακρίνονται να κατεβαίνουν από τους δρόμους που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ο δράστης ή οι δράστες, ενώ επισήμαναν με νόημα πως η εξιχνίαση μιας εγκληματικής ενέργειας μπορεί να πάρει λίγες ημέρες ή ακόμη και χρόνια παραπέμποντάς μας σε πρόσφατες συλλήψεις που διασταυρώθηκε εργαστηριακά πως ο κακοποιός που έπεσε στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ εν έτη 2015, ήταν ο δράστης δολοφονίας το 2008.
 
Ας ελπίσουμε πάντως να βρεθεί πολύ σύντομα ο δράστης του 59χρονου κυνηγού που δέχτηκε τους πισόπλατους πυροβολισμούς.  
 
Γράφει ο Γ.ε.Σ – HUNTING TIMES
 
 

SVESTONOF

Πισώπλατη δολοφονία κυνηγού στον Ασπρόπυργο from ihunt.gr on Vimeo.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ