Αρχική » Grid with Sidebar » Γενική καταγραυγή των κυνόφιλων στον κιτρινισμό και την εμπάθεια στην συνέλευση του ΚΟΕ

Γενική καταγραυγή των κυνόφιλων στον κιτρινισμό και την εμπάθεια στην συνέλευση του ΚΟΕ

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Πραγματοποιήθηκε σήμερα σε συνεδριακό κέντρο στο Καστρί η ετήσια τακτική  γενική συνέλευση του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος (ΚΟΕ). Τα μέλη του ΚΟΕ, κυνόφιλοι από όλες τις φυλές, συναντήθηκαν στην ετήσια συνέλευση για τον Διοικητικό & Οικονομικό Απολογισμό, για ανάδειξη Αρωγών Μελών σε Τακτικά, αλλά και για να συζητήσουν τα προβλήματα και να θέσουν προτάσεις για την ανάπτυξη της κυνοφιλίας της χώρας.
 
Τώρα όσο αφορά τις δικές μας φυλές, τις κυνηγετικές, το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στην αγωγή που έχει κατατεθεί εναντίον του ΚΟΕ από τον κ. Μιχάλη Λάμπρου. Στην αγωγή ο κ. Μιχάλης Λάμπρου ζητάει 25.000 ΕΥΡΩ από τον ΚΟΕ και απο τον κ Ψυχάρη, για ηθική βλάβη που τάχα υπέστει ο ίδιος, επειδή σύμφωνα με τα λεγόμενα του ο κ. Ψυχάρης και ο ΚΟΕ δεν τον καλούσαν να κρίνει. Μάλιστα ο κ. Μ. Λάμπρου τόνισε ότι τα χρήματα που θα πάρει από τον ΚΟΕ, αν κερδίσει την αγωγή, θα τα δώσει σε Ομίλους Ελληνικών Φυλών (Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή).
Όλα αυτά χωρίς να συμπεριλάβουμε το χρόνο και την χρήματα που θα σπαταλήσει ο ΚΟΕ για την εκδίκαση της αγωγής.
 
Μεταξύ άλλων, σύμφωνα με αυτά που είπε σήμερα η πρόεδρος του ΚΟΕ κα Γαλανού, το μέλος του ΔΣ του ΚΟΕ κ. Νίκος Φωτακόπουλος ζήτησε, στο διοικητικό συμβούλιο να είναι αυτός ο εκπρόσωπος του ΚΟΕ στην εκδίκαση της αγωγής και όχι η πρόεδρος, πως ορίζει το Καταστατικό. Το ΔΣ του ΚΟΕ δεν συμφώνησε με την πρότασή του και προς έκπληξη όλων των παρευρισκομένων, η πρόεδρος κ. Γαλανού ενήμερωσε το σώμα οτι ο κ. Φωτακόπουλος ήταν τελικά ο ένας από τους δύο μάρτυρες του κ. Λάμπρου για την χρηματική ικανοποίησή του των 25.000 ΕΥΡΩ. Δηλαδή το μέλος του ΔΣ του ΚΟΕ εναντίον του ΚΟΕ. Φυσικά στην αίθουσα επικράτησε χαμός και οι αντεγκλήσεις πήραν και έδωσαν.
 
Ο κ. Φωτακόπουλος, με την προσφιλή του τακτική, να σπιλώνει υπολήψεις και να κατηγορεί ανθρώπους έκανε επίθεση (ακόμη μια) στον Πρόεδρο του ΟΚΑΔΕ κ. Δημήτρη Γκουζούνα .Δεν θα μπούμε στην λογική να αναπαράγουμε το τι ειπώθηκε, όμως στο τέλος της αντιπαράθεσης  εκτοξεύτηκαν από τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών της γενικής συνέλευσης πολλές κατηγορίες  ενταντίον του κ. Φωτακόπουλου. Ο κ. Φωτακόπουλος  μετά απο λίγο  αποχωρήσε από την αίθουσα  με σκοπό να χαθεί η απαρτία της Γεν Συνέλευσης και να μην μπορούν  να προχωρήσουν σε ψηλφιση θεμάτων του εσωτερικού κανονισμού του ΚΟΕ, γεγονός πρωτόγνωρο για τα κυνοφιλικά δεδομένα  που εξόργισε τα μέλη του ΚΟΕ που είχαν έρθει απο όλα τα μέρη της Ελλάδος και εκείνος αν και μέλος του Δ.Σ αποχώρησε  χωρίς να τους σεβαστεί και χωρίς ούτε να ανακοινώσει οτι αποχωρεί.
 
Γενικά το κλίμα για τον κ. Φωτακόπουλο είναι πολύ βαρύ και σύντομα αναμένονται εξελίξεις( όχι ότι δεν τις περιμέναμε).
 
Η ευχάριστη είδηση είναι ότι οι αγώνες ΕΚΙ, οι αγώνες δηλαδή που γινόντουσαν χωρίς ακινησία είναι πλέον επίσημοι. Θα είναι αγώνες με κανόνες αλλά χωρίς ακινησία δίνοντας πρόσφορο έδαφος σε όποιον κυνόφιλο θέλει να παρουσιάσει τον σκύλο του και στη συνέχεια όταν καταλάβει ότι έχει τα προσόντα ο σκύλος , να περάσει εαν θέλει το κατώφλι της ακινησίας και να μπει στο Πρωτάθλημα. Σίγουρα μια πολύ μεγάλη επιτυχία του του ΔΣ του ΟΚΑΔΕ που θα πάει την κυνοφιλία ένα βήμα μπροστά.
 
Η συντακτική ομάδα του iHunt.gr
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ