Αρχική » Grid with Sidebar » Γενική Συνέλευση για την Κυνηγετική Ομοσπονδία Θεσσαλίας

Γενική Συνέλευση για την Κυνηγετική Ομοσπονδία Θεσσαλίας

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Στις 12 Μαίου 2019 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Ζ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας . Η προσέλευση των εκπροσώπων των κυνηγετικών συλλόγων από όλη τη Θεσσαλία και τις Σποράδες ήταν μεγάλη και στη συνέλευση επικράτησε κλίμα ενότητας αλλά και ανησυχίας για τα τρέχοντα κυνηγετικά θέματα.
 
Τα θέματα , τα οποία συζητήθηκαν ήταν τα Πεπραγμένα της Ομοσπονδίας για το έτος 2018 , δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στα επιστημονικά προγράμματα που εκπονούνται τόσο από τη Ομοσπονδία όσο και από την Συνομοσπονδία, η ασφάλιση των κυνηγών για την κυνηγετική περίοδο 2019-2020, η πρόσθετη εισφορά της Ομοσπονδίας και των Συλλόγων, η ανανέωση εντολής πρόσληψης θηροφυλάκων , υπαλλήλων καθώς και η ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την κυνηγετική δραστηριότητα.
 
Στο σημείο αυτό έγινε εκτενής ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Μπαλατσό Ευάγγελο για τις διεργασίες που γίνονται κάθε χρόνο από την Κυνηγετική Συνομοσπονδία και τις Κυνηγετικές Ομοσπονδίες μέσω των επιστημονικών μελετών που εκπονούνται για την έκδοση της Ρυθμιστικής Διάταξης Θήρας .
 
Μία σημαντική απόφαση, η οποία ψηφίστηκε ομόφωνα από το σώμα της Γενικής Συνέλευσης κατόπιν προτάσεως του προέδρου είναι η χρηματοδότηση από τη Ζ’ Κ.Ο.Θ. του εκτροφείου Ορεινής Πέρδικας που διαθέτει ο Κ.Σ. Βόλου , ενισχύοντας με αυτό ακόμη περισσότερο το φιλοθηραματικό της έργο και ειδικότερα τον εμπλουτισμό των βιοτόπων της Θεσσαλίας με Ορεινή Πέρδικα.
 
«Το μέλλον του κυνηγίου δεν είναι πλέον αβέβαιο», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος και αυτό οφείλετε τόσο στην πλούσια παρακαταθήκη και τις γερές βάσεις που άφησε ο επί χρόνια πρόεδρος της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Παπαδόδημας αλλά και στην αμέριστη εργατικότητα και ζήλο που επιδεικνύει ο νυν πρόεδρος της ΚΣΕ κ. Αραμπατζής Γεώργιος και το Διοικητικό Συμβούλιο.
 
Ακολούθησαν αρχαιρεσίες , στις οποίες συμμετείχαν 19 Κυνηγετικοί Σύλλογοι και εκλέχθηκαν με σειρά προτεραιότητας οι κάτωθι:
 
Για το Δ.Σ.
MΠΑΛΑΤΣΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΤΟΛΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΣΙΑΦΑΡΙΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΙΣ
ΣΥΡΤΑΔΙΩΤΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
ΔΟΒΛΑΤΑΝΙΩΤΗΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ
ΓΙΩΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
ΤΙΡΧΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 
Για την Ελεγκτική Επιτροπή
ΤΣΑΓΚΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΠΡΟΖΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
 
Οι διεργασίες της Γενικής Συνέλευσης στέφθηκαν με επιτυχία και στο γεύμα που ακολούθησε παρευρέθηκαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας κ. Καραπιπέρης Βασίλειος, πολλοί υποψήφιοι για την τοπική αυτοδιοίκηση και την περιφέρεια , εκπρόσωποι από το Δασαρχείο Λάρισας και την Δ/νση Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών Θεσσαλίας και Στ. Ελλάδος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Λάρισας.

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ