Αρχική » Grid with Sidebar » Για τα ίχνη ενός λαγού ο πυροβολισμός στον αέρα στην Πάφο. Η μία ομάδα κυνηγών ήταν… Αστυνομικοί

Για τα ίχνη ενός λαγού ο πυροβολισμός στον αέρα στην Πάφο. Η μία ομάδα κυνηγών ήταν… Αστυνομικοί

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ο αστυνομικός διευθυντής Πάφου Νίκος Πενταράς μαζί με τους δυο «συντρόφους» του είχαν εκδράμει για κυνήγι ενδημικού θηράματος σε περιοχή του Ακάμα – Σε κάποια στιγμή τα σκυλιά της παρέας του Αστυνομικού Διευθυντή και μιας δεύτερης παρέας φαίνεται ότι «διασταυρώθηκαν», όταν εντόπισαν τα ίδια ίχνη λαγού

SVESTONOF

Για τα… ίχνη ενός λαγού το επεισόδιο την Τετάρτη στην Πάφο, που είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός 47χρονου ενώ αναζητούνται άλλα δύο πρόσωπα. Πρωταγωνιστές, δύο ομάδες κυνηγών.

Για κακή… τύχη της μίας ομάδας κυνηγών, η άλλη ομάδα αποτελείτο από μέλη της Αστυνομικής δύναμης μεταξύ των οποίων και ο Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου Νίκος Πενταράς.

Η Αστυνομία διερευνά για τη συγκεκριμένη υπόθεση καταγγελία του Αστυνομικού Διευθυντή, ενός αξιωματικού της δύναμης και ενός τρίτου αστυνομικού οι οποίοι φέρονται να δέχτηκαν απειλές από δύο κυνηγούς στην διάρκεια της κυνηγητικής εξόρμησης της περασμένης Τετάρτης.

Πήγαν για κυνήγι χωρίς στολή, έριξαν πυροβολισμό στον αέρα και… βρήκαν μπροστά τους τον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου
Ο Aστυνομικός Διευθυντής Πάφου Νίκος Πενταράς μαζί με τους δυο «συντρόφους» του στο κυνήγι είχαν εκδράμει για κυνήγι ενδημικού θηράματος σε περιοχή του Ακάμα.

Σε κάποια στιγμή τα σκυλιά της παρέας του Αστυνομικού Διευθυντή και μιας δεύτερης παρέας φαίνεται ότι «διασταυρώθηκαν», όταν εντόπισαν τα ίδια ίχνη λαγού.

Ο ένας από τους δυο κυνηγούς της άλλης ομάδας φέρεται να απαίτησε την αποχώρηση από το σημείο των κυνηγών της ομάδας του Αστυνομικού Διευθυντή, ενώ σύμφωνα με την καταγγελία προχώρησε σε χειρονομίες, βρισιές και έριξε και στον αέρα πυροβολισμό, προφανώς για εκφοβισμό.

Η αστυνομία έχει ήδη συλλάβει τον ιδιοκτήτη του οχήματος της παρέας των κυνηγών που φέρονται να είχαν απειλήσει τον αστυνομικό διευθυντή ενώ έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον δεύτερου προσώπου.

Πηγή : cyprustimes.com


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ