Αρχική » Grid with Sidebar » Γ. Αραμπατζής : “Πάνω από όλους , πάνω από όλα…κυνήγι για όλους”…VIDEO

Γ. Αραμπατζής : “Πάνω από όλους , πάνω από όλα…κυνήγι για όλους”…VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Σε έντονα συγκινησιακό κλίμα πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών η έκτακτη γενική συνέλευση της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος που σκοπό είχε την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
 
 
Με απών από τω συνέλευση αλλά παρών στις καρδιές όλων, τον κ. Νίκο Παπαδόδημα που δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του τα μέλη των ΔΣ των επτά Κυνηγετικών Οργανώσεων ψήφισαν για τον νέο πρόεδρο. Πρι από την έναρξη της ψηφοφορίας προβλήθηκε ένα video, που ράγισε καρδιές, με τα όσα έκανε ο Νίκος Παπαδοδημας τόσα χρόνια από την καρέκλα του Προέδρου της ΚΣΕ
 
Εκτός από τις εκλογές αυτό που συζητήθηκε ιδιαίτερα ήταν το πρόβλημα με την πανώλη των χοίρων αφού δυο κρούσματα επιβεβαιώθηκαν σε αγριόχοιρους στη Βουλγαρία. 
 
 
Από εχθές το μεσημέρι μετά την καταμέτρηση των ψήφων το τιμόνι της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Αραμπατζής.
 
Το νέο ΔΣ διαμορφώθηκε ως εξής :
 
Πρόεδρος : Γιώργος Αραμπατζής
Γραμματέας : Νίκος Κράλης
Αντιπρόεδρος : Μανώλης Καραγιάννης
Ταμίας : Σπύρος Μπογιάκης 
Σύμβουλος : Φώτης Τρακάκης
 
Ο Γιώργος Αραμπατζής, είναι από τα ιδρυτικά μέλη του Κόμματος των Ελλήνων Κυνηγών, ανήκει στη δύναμη του Κυνηγετικού Συλλόγου Πειραιά και είναι αρχιτέκτονας στο επάγγελμα  με σπουδές στη Γαλλία.
 
Έχει βαθιά γνώση για τα κυνηγετικά πεπραγμένα όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά για όλη την Ευρώπη.
 
“Πάνω από όλους , πάνω από όλα…κυνήγι για όλους“. Αυτή ήταν η πρώτη δήλωση του Γιώργου Αραμπατζή και νομίζω αυτό τα λέει όλα. Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα του iHunt.gr λίγο μετά το τέλος της χθεσινής γενικής συνέλευσης.
 

SVESTONOF

Κώστας Λουρής για το iHunt.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ