Αρχική » Grid with Sidebar » Γ. Γιαννακοπουλος : Να ακουστει η φωνη των κυνηγων

Γ. Γιαννακοπουλος : Να ακουστει η φωνη των κυνηγων

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Ο Γιάννης Γιαννακόπουλος του Γεωργίου, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών,  γεννήθηκε το 1972 στην Αθήνα, αλλά έζησε και μεγάλωσε σε ένα όμορφο και γραφικό χωριό, το Κροκύλειο Φωκίδας.
 
Τελείωσε το Γενικό Λύκειο στο Λιδορίκι Φωκίδας και στην ηλικία των είκοσι ετών δημιούργησε την πρώτη δική του επιχείρηση. Μετέπειτα δραστηριοποιήθηκε στον χώρο των επιχειρήσεων (ιδιοκτήτης σούπερ μάρκετ) και τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στη Ναύπακτο ως ιδιοκτήτης κάβας ποτών και αναψυκτικών .
 
 
Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Φαλίδα και έχει αποκτήσει έναν γιο. Λάτρης της φύσης και του κυνηγιού, αφού αποτελεί για αυτόν τρόπο ζωής, ψυχικής ηρεμίας, σωματικής εξάσκησης και πάνω απ’ όλα επαφής με την ύπαιθρο και τις αξεπέραστες ομορφιές του τόπου μας. Είναι μέλος στον όμιλο των Επανιέλ Μπρετόν και εκτρέφει δύο δικά του σκυλιά.
 
Αυτό που χαρακτηρίζει τον Γιάννη είναι το πάθος του για το κυνήγι, αφού με αυτό το κριτήριο καθόρισε όλη τη ζωή του, αποφασίζοντας να επιστρέψει στον τόπο του και στα γνώριμα κυνηγοτόπια για να μη χάνει ούτε μία μέρα από την κυνηγετική περίοδο. Δραστήριος επιχειρηματίας, ευφυής άνθρωπος, καταλαβαίνει ότι στη νέα εποχή το ελεύθερο κυνήγι θα βρεθεί «υπό καθεστώς δίωξης», γι’ αυτό και θέλει να εκλέξει το Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών τον δικό του εκπρόσωπο στην Ευρωβουλή για να ακουστεί η φωνή των κυνηγών, πριν τη λήψη των όποιων αντικυνηγετικών  αποφάσεων…
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ