Αρχική » Grid with Sidebar » Δελτιο τυπου του Κομματος Ελληνων Κυνηγων

Δελτιο τυπου του Κομματος Ελληνων Κυνηγων

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Το ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου με αφορμή τις Ευρωεκλογές της 25ης Μαίου 2014 :
 
Το Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών μέσα σε δύσκολες συνθήκες, ατμόσφαιρα πολιτικής πόλωσης, αλλά και αντιμέτωπο με «διλήμματα», που φρόντισαν να θέσουν τα παραδοσιακά κόμματα, κατάφερε να φέρει εις πέρας ένα δύσκολο αγώνα με αξιοπρέπεια και να επιβεβαιώσει την διαχρονική του δυναμική, σε όλα τα κοινωνικά στρώματα.
 
Χωρίς οικονομικούς πόρους, αποκλεισμένο εντελώς από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και με τις γνωστές αντιξοότητες στην οργάνωση, κατάφερε να συγκρατήσει τις δυνάμεις του και να επιβεβαιώσει μια ισχυρή παρακαταθήκη για το μέλλον, εάν και εφόσον βεβαίως ο ίδιος ο αγώνας αναληφθεί από περισσότερες δυνάμεις του κόσμου των κυνηγών, αλλά και των άλλων κοινωνικών τάξεων που αγαπούν την ελληνική ύπαιθρο.
 
Όλο αυτό το διάστημα της προεκλογικής περιόδου το Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών αντιπροσώπευσε το ήθος και την αξιοπρέπεια των κυνηγών στέλνοντας ένα μήνυμα με πολυσήμαντες πολιτικές αναγνώσεις σε όλο το κοινοβουλευτικό φάσμα. Το ποσοστό που κατέγραψε το Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο εάν οι γενικότερες πολιτικές συνθήκες ήταν διαφορετικές,  εάν περισσότεροι φίλοι είχαν ενταχθεί σε αυτή την προσπάθεια, και υπό την προϋπόθεση ότι παραδοσιακοί κυνηγετικοί πυλώνες της χώρας θα αγκάλιαζαν τον ανιδιοτελή αγώνα μας.
 
Σε κάθε περίπτωση η επιτροπή αγώνα ευχαριστεί όλους αυτούς που τέθηκαν στη πρώτη γραμμή της μάχης, τους υποψηφίους του συνδυασμού που υπερέβαλαν εαυτούς για να μεταφέρουν το μήνυμα του Κόμματος Ελλήνων Κυνηγών σε κάθε γωνιά της χώρας και όλους εκείνους που μπροστά στην κάλπη μάς τίμησαν ξανά με την εμπιστοσύνη τους.
 
 
                                                                      Για την επιτροπή αγώνα
                                                                         
                                                                                Ο Πρόεδρος
                                                                      Γιώργιος Ασ. Τσαγκανέλιας
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ