Αρχική » Grid with Sidebar » Διαβούλευση : Υποχρεωτική στείρωση για όλα τα κυνηγόσκυλα

Διαβούλευση : Υποχρεωτική στείρωση για όλα τα κυνηγόσκυλα

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Τέθηκε σε διαβούλευση εχθές το βράδυ το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών υπό τον τίτλο «Νέο πλαίσιο για την ευζωία των ζώων συντροφιάς – Πρόγραμμα ‘‘ΆΡΓΟΣ’’». (Δείτε ΕΔΩ)

SVESTONOF

Πιο συγκεκριμένα το υπό διαβούλευση νομοσχέδιο προβλέπει :

  • Υποχρεωτική στείρωση για όλα τα κυνηγόσκυλα.
  • Δεν υπάρχει ο όρος ερασιτέχνης εκτροφέας.
  • Καμία γέννα για τα κυνηγόσκυλα.

Το μόνο που δεν προβλέπει είναι κάποια απαγόρευση για τα κουτιά μεταφοράς που μάλλον το δουλεύουν ακόμη.

Όλα στειρώνονται με τον νόμο Πέτσα. Γάτες ,Σκυλιά, Ψάρια και Παπαγάλοι. Οι κυνηγοί γλυτώνουν , για την ώρα την στείρωση.

Όλα τα σκυλιά στειρώνονται….Ο Πέτσας κορόιδεψε όλο τον κόσμο εκτός από τις κυρίες που φοράνε κορδελίτσες και ζακετάκια στα σκυλάκια τους. Να τις χαίρονται στην κυβέρνηση, εμείς οι κυνηγοί πάντως δεν χαιρόμαστε με αυτό το αίσχος.

Η κοροϊδία και το θράσος της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη έχει χτυπήσει ταβάνι. Ελπίζουμε να το έχουν αντιληφθεί όσοι προσπάθησαν τόσο καιρό να επαναφέρουν στην πραγματικότητα τους ιδεοληπτικούς αντικυνηγούς που μας κυβερνούν.

Τέτοιο δούλεμα δεν έχει ξαναγίνει…Ο Πέτσας άφησε εποχή.

Κυνηγετικές οργανώσεις και κυνοφιλικοί όμιλοι από την μεριά των κυνηγών, αφήνω Δημάρχους και υπόλοιπους, ελάμβαναν καθησυχαστικές διαβεβαιώσεις ότι δεν ισχύουν όσα ακούγονται και θα διορθωθούν όταν το νομοσχέδιο ετοιμαστεί.

Μάλιστα τους ζήτησε και προτάσεις στις συσκέψεις, ο αθεόφοβος , για να τις λάβει υπόψη του. Και αφού τις πήρε τι έκανε?…Τις πέταξε στα σκουπίδια και με γέλια και χαρές προφανώς για το δούλεμα, έφερε ένα νόμο ακόμη χειρότερο από αυτόν που μέχρι τώρα έδινε ως προσχέδιο στους κυνηγούς και κυνόφιλους.

Αυτό δεν είναι νομοσχέδιο για ευζωία ζώων, αυτό είναι δημιουργία μιας μονοπωλιακής αγοράς ζώων…Με ότι αυτό συνεπάγεται για κέρδη και προμήθειες. Μπράβο σας λεβέντες και λεβέντισσες… Καταπληκτική ιδέα, να την εφαρμόσετε και άλλους τομείς, οι πολίτες καλλιεργούν μόνοι τους ντομάτες στους κήπους και τις αναπαραγάγουν κιόλας οι θρασύτατοι.

Εννοείται ότι οι κυνηγοί και οι κυνόφιλοι θα πρέπει να αντιδράσουμε. Και επειδή δεν πρόκειται να βγεί κάτι με την διαβούλευση, αυτό διαολοβούλευση θα είναι και ότι προτάσεις κατατεθούν θα έχουν την τύχη των προηγούμενων, στα σκουπίδια του Πέτσα δηλαδή, ας ετοιμαζόμαστε για το επόμενο βήμα.

Υπάρχουν ακόμη δικαστήρια στην Ελλάδα. Όσοι κυβερνητικοί, με οποιεσδήποτε κυβερνήσεις , νόμισαν μέσα στην αλαζονεία της εξουσίας τους ότι έπιασαν τον πάπα από τα ….. και μπορούν να μαμούν και να δέρνουν ανεξέλεγκτα, πήραν τις απαντήσεις από το ΣΤΕ και την απάντηση στις εκλογές από τους πολίτες. Και οι νόμοι τους και οι ίδιοι πετάχτηκαν στον σκουπιδοτενεκέ.

Δεν ζούμε, ακόμη, σε σταλινικό καθεστώς και ευτυχώς ούτε θα γίνουμε ποτέ…Αυτές οι παλαβές διατάξεις για υποχρεωτικές στειρώσεις και υποχρεωτικές αγορές, δεν μας είπαν κιόλας από ποιους μάγκες πρέπει να αγοράζουμε τα σκυλιά μας , δεν θα περάσουν…

Ας το πάρει χαμπάρι και ο Πέτσας και όσοι στα παρασκήνια γράφουν τους πολίτες στα κομμένα αρχ….των σκύλων.
Θα πάρουν την απάντηση που τους αρμόζει…

Τα κυνηγόσκυλα πάντως δεν στειρώνονται.

Η συντακτική ομάδα του iHunt.gr

 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ