Αρχική » Grid with Sidebar » Διακομματικο ΝΑΙ στις απαγορευσεις

Διακομματικο ΝΑΙ στις απαγορευσεις

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

SVESTONOF

 

Πολιτική συναίνεση για τους εδαφικούς περιορισμούς του κυνηγιού. Χέρι-χέρι προωθούν την ολοκληρωτική και δια παντός απαγόρευση του κυνηγιού στην Τήλο, υπουργοί της κυβέρνησης και βουλευτές του Σύριζα και των “Ανεξαρτήτων Ελλήνων”. Η…πολιτική άβυσσος που χωρίζει τα κόμματα σε όλα τα άλλα ζητήματα, “γεφυρώνεται” πλήρως όταν πρόκειται για την επιβολή περιορισμών στην κυνηγετική δραστηριότητα.

Κατά το διάταγμα που προωθεί προς υπογραφή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, εγκαινιάζει ένα νέο “μοντέλο” εδαφικών απαγορεύσεων, ανάλογα με τις διαθέσεις του εκάστοτε Δημάρχου ή τα κατά τόπους ιδιωτικά συμφέροντα….

Διαβάστε ακόμη στο πέμπτο φύλλο των Κυνηγετικών Νέων που κυκλοφορούν αύριο 28 Αυγούστου και θα παραμείνουν στα περίπτερα μια εβδομάδα :

  • Οι απόηχοι της έναρξης: Τι έγινε στην έναρξη σε Θεσσαλονίκη, Μεσολλόγι και Νευροκόπι
  • “Ακάλυπτοι” οι κυνηγοί μετά τα 70 : Ασφαλιστικές εταιρείες εξαιρούν από τα ομαδικά συμβόλαια όσους έχουν υπερβεί το 70ο έτος της ηλικίας τους.
  • Μηνύματα και φαινόμενα της Θράκης : Απολογισμός και ερμηνείες για την κατάσταση των πληθυσμών του ορτυκιού και του τρυγονιού.
  • Τα λαγοτόπια του Σεπτέμβρη :Σχέδια και κριτήρια επιλογής του εδάφους, για το πρώτο κυνήγι της σεζόν
  • Οι “θερισμένες” προσδοκίες : Φωτογραφικά ντοκουμέντα για την…”μονοπώληση” των τρυγονιών, με τη χρήση θεριζοαλωνιστικής μηχανής!
  • Καραμπίνες από δεύτερο χερι
  • Τα τρυγόνια της επόμενης εβδομάδας

Αυτά και άλλα πολλά στα ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΝΕΑ που κυκλοφορούν αύριο 28 Αυγούστου 2013.

Τα ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΝΕΑ μπορείτε να τα βρίσκεται στα περίπτερα της χώρας όλη την εβδομάδα και η τιμή τους είναι μόλις 1 ΕΥΡΩ.  

 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ