Αρχική » Grid with Sidebar » Δολοφονική επίθεση λύκου σε αγγλικό σέττερ στην Καβάλα

Δολοφονική επίθεση λύκου σε αγγλικό σέττερ στην Καβάλα

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Το Σάββατο 17/10 άλλο ένα κυνηγόσκυλο έχασε μαρτυρικά την ζωή του,πέφτοντας θύμα της δολοφονικής μανίας των λύκων που πλέον έχουν εξελιχθεί σε πραγματική μάστιγα. Το αποτρόπαιο συμβάν έγινε σε κυνήγι μπεκάτσας πάνω από το χωριό Διπόταμος στην Καβάλα.

SVESTONOF

Ο Παρασκευάς Τοπαλίδης συνάδελφος και ιδιοκτήτης του άτυχου σέττερ από την Χρυσούπολη Καβάλας είχε πάει για κυνήγι μπεκάτσας στον Διπόταμο με το αγαπημένο του σέττερ,το σκυλί ήταν περίπου 200 μέτρα μπροστά του και έψαχνε σε ένα δύσβατο πυκνό σημείο χωρίς οπτική επαφή με τον συνάδελφο λόγω του ορεινού ανάγλυφου της περιοχής.

Όταν κάποια στιγμή το φώναξε,να επιστρέψει για να αλλάξουν τόπο το σκυλί δεν ανταποκρίθηκε και ο Παρασκευάς άρχισε να το ψάχνει,μετά από μισή περίπου ώρα κατάφερε να το εντοπίσει μέσω του μπίπερ που ήταν ακόμα σε λειτουργία.Το βρήκε στην κατάσταση που βλέπετε και εσείς, το πρωί έφυγε από το σπίτι του με ένα υπέροχο ζώο,τον φίλο,σύντροφο και συνάδελφο του και το μεσημέρι γύρισε μόνο με το κεφάλι του.

Την επόμενη μέρα Κυριακή 18/10 δύο  διαφορετικοί συνάδελφοι  και φίλοι του τον ενημέρωσαν ότι είδαν 3 λύκους στην ίδια περιοχή που δολοφονήθηκε το σέττερ του και άλλους 4 πάνω από το απέναντι χωριό Λεκάνη.

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ