Αρχική » Grid with Sidebar » ΔΡΑΜΑ : Απαγόρευση θήρας κατά τη διάρκεια των 12ων Αγώνων Βουνού Παρανεστίου

ΔΡΑΜΑ : Απαγόρευση θήρας κατά τη διάρκεια των 12ων Αγώνων Βουνού Παρανεστίου

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ε. Δράμας, γίνεται γνωστό ότι απαγορεύεται η  θήρα για τη διάρκεια των 12ων Αγώνων Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου, στην περιοχή ευθύνης του Δασαρχείου Δράμας.
 
Σύμφωνα με την αριθ.95/2018 Δασική Αστυνομική  Διάταξη Θήρας, απαγορεύεται η θήρα στην ορεινή περιοχή του Δήμου Παρανεστίου από 11 έως 15 Οκτωβρίου 2018 λόγω διεξαγωγής της 12ης Διοργάνωσης «Αγώνων Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου-Virgin Forest Trail».
 
Η περιοχή απαγόρευσης οριοθετείται ως εξής :
 
– Με αφετηρία τον οικισμό του Κάτω Θόλου, η οριογραμμή ακολουθεί δασικό δρόμο με βόρεια κατεύθυνση, διέρχεται από το τριγωνομετρικό σημείο 267 και την θέση «Ράχη Δερβίση» και φτάνει στα Ερ.Βουνοπλαγιάς.
 
– Από εκεί ακολουθεί τον δασικό δρόμο με βόρειο Ανατολική κατεύθυνση, διέρχεται το Αρκουδόρεμα και καταλήγει στον επαρχιακό Παρανεστίου-Διποτάμων. Ακολουθεί τον δρόμο αυτό μέχρι τη διασταύρωσή του προς Πρασινάδα.
 
– Από εκεί ακολουθεί τον επαρχιακό δρόμο Παρανεστίου-Πρασινάδας μέχρι τον οικισμό της Πρασινάδας.
 
– Από εκεί ακολουθώντας τον δασικό δρόμο, διερχόμενο από την θέση «Καλύβια Κοντόλια», διασταυρώνεται με τον δασικό δρόμο Ζαρκαδιάς-Στάμνας, τον οποίο ακολουθεί μέχρι το παλαιό εργοτάξιο «Στάμνας».
 
– Από εκεί ακολουθεί τον δασικό δρόμο προς «Τραπέζια», διέρχεται το Αετόρεμα και καταλήγει στην Ελληνοβουλγαρική μεθοριακή γραμμή. Από εκεί ακολουθεί τη μεθοριακή γραμμή μέχρι την πυραμίδα αριθ.166 στην θέση «Μπίσκι».
 
– Από εκεί δια νοητής γραμμής συνδέεται με δασικό δρόμο τον οποίον και ακολουθεί μέχρι τη διασταύρωσή του με το δασικό δρόμο Ελατιάς-Θερμών τον οποίον ακολουθεί μέχρι την τομή με το Στραβόρεμα.
 
– Ακολουθεί το Στραβόρεμα προς τα κατάντη ακολούθως το Μεγάλο Ρέμα μέχρι τη συμβολή του με το Νέστο Ποταμό στη θέση «Πλατανόβρυση».
 
– Στη συνέχεια η οριογραμμή διατρέχει την κοίτη του Νέστου Ποταμού μέχρι τον οικισμό του Κάτω Θόλου που είναι και η αφετηρία.
 
Η εφαρμογή της διατάξεως αυτής που ισχύει από 11-10-2018 έως 15-10-2018 ανατίθεται στα όργανα της Δασικής Υπηρεσίας, της Ελληνικής Αστυνομίας και σε κάθε φιλόνομο και φιλοπρόοδο πολίτη.

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ