Αρχική » Grid with Sidebar » Δ’ ΚΟΣΕ : Εκστρατεία … καθαρά βουνά!

Δ’ ΚΟΣΕ : Εκστρατεία … καθαρά βουνά!

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
 
Με κεντρικό σύνθημα “Όχι σκουπίδια, όχι πλαστικά, στην ύπαιθρο και τα βουνά”, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και η Δ΄ΚΟΣΕ ξεκινούν την εκστρατεία τους, καλώντας τους χιλιάδες κυνηγούς να στρατευθούν συνειδητά στην υπόθεση υπεράσπισης της ακεραιότητάς της φύσης.
 
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στηρίζει την “εκστρατεία” για καθαρούς κυνηγότοπους, από κάλυκες και σκουπίδια με την εδραιωμένη πεποίθηση ότι έτσι ενημερώνουν, επικοινωνούν και αξιοποιούν σε συγκεκριμένες δράσεις την περιβαλλοντική συνείδηση των κυνηγών. 
 
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και η Δ΄ΚΟΣΕ συνεργάζονται και πάλι για να στείλουν ένα κοινό μήνυμα στους κυνηγούς της Περιφέρειας της και όχι μόνο. Κεντρικό μήνυμα θα είναι η προώθηση της ανακύκλωσης των πλαστικών καλύκων, με την ενεργό συμμετοχή των κυνηγών της Στερεάς Ελλάδος.
 
Με το μήνυμα αυτό, η Περιφέρεια φιλοδοξεί να ενθαρρύνει, να οργανώσει και να θέσει υπό τη σκέπη της, τις πρωτοβουλίες και δράσεις ευθύνης που αναπτύσσουν τους τελευταίους μήνες η Δ΄ΚΟΣΕ και οι πρωτοβάθμιοι κυνηγετικοί σύλλογοί της, για τη δημιουργία ενός εθελοντικού συστήματος συλλογής και ανακύκλωσης των καλύκων, που απορρίπτονται κατά την κυνηγετική δραστηριότητα.
 
Η Δ΄ΚΟΣΕ καλωσορίζει την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε αυτήν την “εκστρατεία” των Κυνηγετικών Συλλόγων, που υπάγονται στην περιοχή της και καλεί κάθε κυνηγό να πλαισιώσει την προσπάθεια που ξεκίνησε.   
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ