Αρχική » Grid with Sidebar » Εγκαίνια της λέσχης Βασιλικών, του ΚΣ Θεσσσαλονίκης

Εγκαίνια της λέσχης Βασιλικών, του ΚΣ Θεσσσαλονίκης

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Το απόγευμα της Δευτέρας 26-7-2021, στην πλατεία του Δημαρχείου Βασιλικών, παρουσία πλήθους κόσμου , έγιναν τα εγκαίνια της λέσχης κυνηγών Βασιλικών. Κυνηγοί των Βασιλικών και της ευρύτερης περιοχής, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν, να συζητήσουν και να ενημερωθούν για όλα τα νέα δεδομένα στο θέμα του κυνηγιού.

SVESTONOF

Πάντα τηρώντας τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας και πάντα με πνεύμα αλληλεγγύης προς την τοπική κοινωνία. Παρ’ όλο που βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και σε χρόνο διακοπών, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης , τόσο σε επίπεδο τοπικό, όσο και νομαρχιακό, καθώς και εκπρόσωποι του Βουλευτικού κόσμου της Β΄ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης.

Χαιρετισμό και λίγα λόγια μεστά και άκρως φιλικά προς τη κυνηγετική δραστηριότητα, απεύθυνε ο Άγγελος Χαριστέας, αντιπεριφερειάρχης ψηφιακής διακυβέρνησης, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Πρόεδρος του ΚΣ Θεσσαλονίκης και οικοδεσπότης της εκδήλωσης Δημήτρης Παντελάκης, τόνισε στον χαιρετισμό του , την ανάγκη συμμετοχής των νέων στα κυνηγετικά δρώμενα και την ανταπόκριση των νέων παιδιών που προέρχονται από τις αγροτικές περιοχές στα καλέσματα της παράδοσης.

Ήταν μια ωραία βραδιά, που τελείωσε με εδέσματα, αναψυκτικά και συζήτηση στην πλατεία Δημαρχείου , μαζί με μια εξαιρετική συνάντηση στο διπλανό Μουσείο για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821. Καλή κυνηγετική χρονιά, συνάδελφοι.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ