Αρχική » Grid with Sidebar » ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ : Φέρμα…στο χιόνι

ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ : Φέρμα…στο χιόνι

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Διαβάστε στο ένθετο ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ που κυκλοφορεί μαζί με την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ αυτή την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016.
 
ΓΝΩΜΗ: ΟΙ ΠΑΓΕΤΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!
Σε σύγχυση οι θερμοκηπιστές λόγω της αύξησης όλων σχεδόν των παγετώνων της Γης, παρά τις περί του αντιθέτου ανακοινώσεις τους, αλλά και της ανακάλυψης ανθρώπινης παρουσίας όπου έλιωσαν… Του Ν. Κυπρίδημου.
 
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΟΥ 
Στις προσήλιες πλαγιές και στις πυκνές ρεματιές ο Θωμάς Μπατσέλας ταξίδεψε στα βόρεια της Ξάνθης για να βρει τις μπεκάτσες ψηλά, ανάμεσα στα φύλλα από τις βελανιδιές και τα ζαβριά…
 
ΠΟΪΝΤΕΡ & ΣΕΤΤΕΡ: ΣΤΙΣ ΚΑΜΠΙΣΙΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Το Τρόπαιο του Θερμαϊκού ξεκίνησε φέτος για πρώτη χρονιά στα όμορφα τερέν της Μακεδονικής Γης, με Σέττερ και Πόιντερ υψηλού επιπέδου. Του Λ. Κωσταρά.
 
ΤΣΙΧΛΕΣ ΣΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΤΕΡΙΑ
Κάποιες λίγες τσίχλες ξεκίνησαν να μπαίνουν με τα κρύα, σύμφωνα με τον Μπάμπη Γκαβά, υπερβολικά ψηλά και πονηρεμένα. Χρήσιμες συμβουλές για την αποφυγή λαθών.
 
ΒΛΗΤΙΚΗ: ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ ΣΚΟΠΕΥΣΗΣ
Ο Νικήτας Κυπρίδημος προσπαθεί να επεξηγήσει το πότε γνωρίζουμε ότι μία τσίχλα ή μία φάσσα είναι στα όρια του όπλου μας…
 
ΦΥΣΙΓΓΙΑ: ΤΟ «ΤΑΞΙΔΙ» ΤΩΝ ΣΚΑΓΙΩΝ 
Οι εξωτερικοί παράγοντες που επηρεάζουν τα σκάγια μόλις εξέλθουν από το στόμιο της κάννης, στο… στόχαστρο του Νικήτα.
 
ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ: ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΜΠΕΚΑΤΣΙΝΙ
Αρκετές συμμετοχές και πολλά θηράματα στον αγώνα της Ηλείας που τείνει να καθιερωθεί ως αγώνας-θεσμός σε μπεκατσίνι και ορτύκι. Της Γεωργίας Ζουλινάκη.
 
ΑΠΟΨΗ: ΤΟ ΠΟΪΝΤΕΡ ΩΣ ΜΠΕΚΑΤΣΟΣΚΥΛΟ
Ο Θωμάς Πετρόχειλος έχει χαρακτηρίσει το Πόιντερ ως τον υπέρτατο αθλητή, τον ασυμβίβαστο με τη μετριότητα, στο κυνήγι της μπεκάτσας…
 
ΟΠΛΑ:  «ΦΩΤΙΕΣ» ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ
Μία συζήτηση για τα ακριβά όπλα και τις φωτιές τους έφερε στην επιφάνεια τις ιδεοληψίες των οπλοκατόχων και τις επιρροές τους ακόμη και στα φθηνά όπλα. Του Ν. Κυπρίδημου.
 
ΕΞΟΡΜΗΣΗ: ΣΤΑ ΜΠΕΚΑΤΣΟΤΟΠΙΑ ΤΟΥ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ
Ο Κων/νος Λουρής βρέθηκε στις προσήλιες πλαγιές στο λεκανοπέδιο του Κάτω Νευροκοπίου, όταν μία τουφεκιά από δίπλα (!), αντί για αντιπαράθεση, απλώς μεγάλωσε την παρέα τους…
 
Με αυτό το τεύχος, άλλα τέσσερα επιλεγμένα dvd από την ταινιοθήκη μας, προσφορά στους αναγνώστες του Εθνος-Κυνήγι.

SVESTONOF

Με 3 μόνο κουπόνια,κερδίστε μία καραμπίνα 712 και ένα σουπερ ποζε Mallard της τσέχικης CZ  μία προσφορά για τους αναγνώστες του “ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ” από την εταιρεία ΚΑΛΚΑΝΤΖΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ Α. Σε αυτό το τεύχος δημοσιεύεται το 2o κουπόνι.

 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ