Αρχική » Grid with Sidebar » Εικόνες φρίκης…. Άγνωστοι ακρωτηρίασαν άλογο…

Εικόνες φρίκης…. Άγνωστοι ακρωτηρίασαν άλογο…

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
ικόνες απόλυτης φρίκης… Εικόνες ντροπής για τον πολιτισμένο κόσμο… Αποτέλεσμα ορισμένων που λειτουργούν με κτηνώδη τρόπο και σίγουρα για να συγκεκριμένους λόγους…
 
Αποτέλεσμα αυτών είναι ο άγριος ακρωτηριασμός του αλόγου που εντοπίστηκε στον κάμπο, μεταξύ Κρύας και Περάματος, έξω από καταλύματα, κοντά στον οικισμό των Ρομά.
 
 
Σύμφωνα με τις καταγγελίες που υπάρχουν το άλογο βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο την τελευταία βδομάδα. Είναι βέβαιο ότι έχει μεταφερθεί από αλλού και πολύ πιθανό να έχει κλαπεί.
 
Με το ένα του πόδι να λείπει, σέρνεται στο έδαφος για να φάει και να πιει νερό. Μόνο αυτό μπορεί.. Κάθε προσπάθεια να σηκωθεί είναι ανεπιτυχής και είναι ολοφάνερο ότι υποφέρει πολύ από το τραύμα που δεν έχει επουλωθεί πλήρως.
 
 
Την παρουσία του αλόγου στο συγκεκριμένο σημείο εντόπισε εκπρόσωπος της Φιλοζωικής Ένωσης Ιωαννίνων. Το μεσημέρι οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και κατέγραψαν το περιστατικό ενώ άμεσα θα ενημερωθεί και ο εισαγγελέας.
 
Πρόκειται για μία κατάφορη και βάναυση κακοποίηση του ζώου, που παρόμοια σε τοπικό επίπεδο δεν έχει καταγραφεί.
 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στο Epiruspost, και στην περιοχή δρουν οργανωμένα κυκλώματα που συγκεντρώνουν ζώα, από γάτες μέχρι κι άλογα, τα οποία στην συνέχεια εξάγονται στο εξωτερικό. Σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποιούνται ως πειραματόζωα και σε άλλες καταλήγουν στο εμπόριο.
 
Δεν αποκλείεται και η συγκεκριμένη περίπτωση να συνδέεται με τέτοια κυκλώματα. Απομένει αυτό να το διερευνήσουν οι αρμόδιες αρχές.
 
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ