Αρχική » Grid with Sidebar » Εκπαίδευση σκύλων σε μπεκάτσα

Εκπαίδευση σκύλων σε μπεκάτσα

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Το κυνήγι της μπεκάτσας είναι τόσο συναρπαστικό, που είναι αρκετές οι φορές που σε μαγεύει.
 
Όσα χρόνια και αν κυνηγάς, ποτέ δεν είσαι βέβαιος για το που θα τη βρεις, γιατί οι μετακινήσεις της είναι απρόβλεπτες. Μπορεί να τη βρεις σε μέρη του δάσους που σου είναι αδιανόητο να σκεφτείς εκ των προτέρων.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Το κυνήγι της μπεκάτσας με ένα σκύλο που είναι έμπειρος είναι πραγματικά μαγεία. Σκεφτθείτε όμως πόσο δύσκολα μπορεί ένα μέσος κυνηγός να κάνει ένα καλό μπεκατσόσκυλο.
 
Το πιο εύκολο για έναν κυνηγό που δεν έχει διαθέσιμο χρόνο για να φτιάξει ένα μπεκατσόσκυλο είναι να βρει έναν καλό εκπαιδευτή και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να ξεκινήσει τον νεαρό του σκύλο να κυνηγάει μπεκάτσες.
 
Όμως αυτό μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ από κάποιον που ξέρει το κυνήγι της μπεκάτσας και τις ιδιαιτερότητες που έχει αυτό το πουλί και ταυτόχρονα κάποιον που θα μπορέσει να βγάλει όλα τα κυνηγετικά ένστικτα του σκύλου σας.
 
 
Ο Στράτος Ροίδης είναι ένας εκπαιδευτής που θα πάρει τον σκύλο σας και θα του δείξει μπεκάτσες. Είναι ένας άθρωπος που έχει αφιερώσει ατελείωτες ώρες στο κυνήγι της μπεκάτσας και πάνω από όλα είναι γνωστης του σκύλου.
 

SVESTONOF

* ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

 

* ΛΗΜΝΟΣ  * ΜΥΤΙΛΗΝΗ

 

ΡΟΙΔΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ => 694 206 1252

 

Διατίθενται νεαρά και ξεκινημένα English Setters & Pointers

 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ