Αρχική » Grid with Sidebar » Ενα κυνηγετικό καταφύγιο το δώρο της βασίλισσας Ελισάβετ

Ενα κυνηγετικό καταφύγιο το δώρο της βασίλισσας Ελισάβετ

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Πολλά τα δώρα στο γάμο του πριγκιπικού ζευγαριού στην Αγγλία. Αυτό που ξεχωρίζει όμως είναι το δώρο της βασίλισσας Ελισάβετ. Η βασιλισσα λοιπόν έκνε δώρο στους νεόνυμφους ένα κυνηγετικό καταφύγιο. Δείτε ακόμη μερικά από τα δώρα.

SVESTONOF
Λίγο πριν από τον γάμο τους, πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ είχαν ζητήσει δωρεές σε επτά φιλανθρωπικά ιδρύματα αντί για προσωπικά δώρα.
 
Οι περισσότεροι τίμησαν την επιθυμία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, φροντίζοντας ωστόσο να δώσουν και μια ξεχωριστή πινελιά με περίεργα δώρα για το πριγκιπικό ζευγάρι.
 
Ο ζωολογικός κήπος Taronga στο Σίδνεϊ χάρισε τα ονόματά τους σε δύο κοάλα προς τιμήν του γάμου τους. Ο Αυστραλός πρωθυπουργός έκανε δώρο στο ζευγάρι δύο ταιριαστά καπέλα Akubra. 
 
 
Τα καπέλα κατασκευάζονται χειροποίητα στο Dempsey της Νέας Νότιας Ουαλίας, με τον πρωθυπουργό να τα χαρακτηρίζει πολύ αυστραλιανό δώρο. 
 
 
Η κυβέρνηση επίσης δώρισε 10.000 δολάρια στο Australian International Military Games Limited. Ο Malcolm Turnbull έστειλε τις ευχές του στο πριγκιπικό ζευγάρι και στα social media. «Συγχαρητήρια Χάρι και Μέγκαν για τον γάμο σας. Με τις καλύτερες ευχές μας για μια ευτυχισμένη ζωή μαζί, Malcolm και Lucy».
 
Ο Γάλλος πρόεδρος Macron επέλεξε ένα πολύ γαλλικό δώρο για το ζευγάρι που συνδεόταν και με τον περίφημο Βρετανό πράκτορα James Bond. Τους έστειλαν ένα σετ δώρου S.T Dupont που περιελάμβανε αρκετές κορυφαίες γαλλικές μάρκες με χαραγμένα προσωπικά μηνύματα. 
 
Κουζινάκι και διακοπές σε πρίγκιπα Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ
 
Ο πρίγκιπας Seeiso και η πριγκίπισσα Mebereng του Λεσόθο, που είχαν προσκληθεί στον γάμο, έκαναν δώρο στο ζευγάρι Wonderbags. Πρόκειται για μη ηλεκτρικό φορητό κουζινάκι που βοηθά να σωθούν ζωές στην Αφρική. Τους κάλεσαν μάλιστα και προσωπικά να επισκεφθούν το Λεσόθο.
 
Ο πρωθυπουργός του Καναδά Justin Trudeau έστειλε τις ευχές του στον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ στο Twitter. «Για να γιορτάσουμε τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, ο Καναδάς θα δωρίσει 50.000 δολάρια στο Jumpstart, καναδέζικο φιλανθρωπικό ίδρυμα που κάνει το παιχνίδι και τον αθλητισμό πιο προσιτό σε παιδιά από μειονεκτικές ομάδες. Από το 2005, το Jumpstart έχει βοηθήσει πάνω από 1,6 εκατομμύρια παιδιά να βγουν στο γήπεδο και να συμμετάσχουν σε μια ομάδα».
 
Οι Τραμπ ανακοίνωσαν ότι θα κάνουν δωρεά σε ένα από τα επτά φιλανθρωπικά ιδρύματα που επέλεξαν πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ. Η βασίλισσα Ελισάβετ πάλι έδωσε στο ζευγάρι ένα κυνηγετικό καταφύγιο στο ακίνητο του Sandringham και ίσως να μην είναι το μοναδικό.
 
Πηγή: Metro


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ