Αρχική » Grid with Sidebar » Επίθεση αγέλης λύκων σε κυνηγόσκυλο στο Πολυνέρι Δράμας

Επίθεση αγέλης λύκων σε κυνηγόσκυλο στο Πολυνέρι Δράμας

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
ΝΕΟ, κρούσμα θανατηφόρας επίθεσης λύκων σε ΑΛΛΟ ένα κυνηγόσκυλo σημειώθηκε την Τετάρτη 19/12/18 στο Πολυνέρι Παρανεστίου Δράμας σε κυνήγι αγριόχοιρου. Αυτή την φορά το “λαχείο” έπεσε στον συνάδερφο Θεόδωρο Μελανό να θρηνήσει τον αγαπημένο του τετράποδο συνεργάτη, φίλο και σύντροφο, θύμα στην ανεξέλεγκτη πλέον μανία και εθισμό των λύκων στο σκυλίσιο κρέας !!!
 
Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Λίντο 1.5 ετών Σεγκούτσι Μαρεμμάνο, τον οποία έβγαλε η παρέα του Θεόδωρου το πρωί της Τετάρτης 19/12/18 στην ευρύτερη περιοχή του Πολυνερίου για κυνήγι αγριόχοιρου.
 
 
Ας δούμε λοιπόν πως περιγράφει το χρονικό της θανατηφόρας επίθεσης στον σύντροφο του, ο ίδιος ο Θεόδωρος : ” Το περιστατικό έγινε στο Πολυνέρι Παρανεστίου Δράμας κατά τις 14:00 το  μεσημέρι την Τετάρτη 19/12/18. Κάναμε μια παγάνα κοντινή και κάποια στιγμή όλα τα σκυλιά γύρισαν εκτός από αυτό, οδηγούμενοι από το GPS ( το βλέπαμε σταθερό, όπως όταν είναι σε στάμπα, αλλά χωρίς να ακούγονται τα χαρακτηριστικά γαβγίσματα )  πήγαμε και βρήκαμε τον Λίντο κομματιασμένο όπως είναι στην φωτογραφία. Πλησιάζοντας στο σημείο, από απόσταση, προλάβαμε και είδαμε 4 λύκους να απομακρύνονται χαλαρά με το πάσο τους. Αργότερα απ’ ότι πληροφορηθήκαμε και από άλλους συναδέρφους υπήρξαν παρόμοια περιστατικά σε όλη την περιοχή και επίσης έκαναν λόγο για μια αγέλη 7 ατόμων που πιθανώς να είναι διαφορετική από αυτή που έφαγε τον δικό μου σκύλο.”
 
Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε κυνηγός γίνει μάρτυρας παρόμοιου περιστατικού (γεγονός που απευχόμαστε) παρακαλούμε να ενημερώσει άμεσα τον Κυνηγετικό Σύλλογο της περιοχής του ή το αρμόδιο Δασαρχείο. Αυτή είναι η μοναδική νόμιμη διαδικασία, ώστε να ολοκληρώνεται το Μητρώο Επιθέσεων Λύκων που είχε δημιουργήσει η Κ.Ο.Μ.Α.Θ !!! Τα στοιχεία που βοηθάνε στην περιγραφή του συμβάντος προς τις αρμόδιες αρχές είναι:
 
1. Ημερομηνία/ώρα
2. Περιοχή που συνέβη το περιστατικό
3. Πόσοι λύκοι ενεπλάκησαν
4. Πόσα σκυλιά ενεπλάκησαν
5. Πόσα σκυλιά θανατώθηκαν ή τραυματίστηκαν σοβαρά
6. Φωτογραφική τεκμηρίωση και βίντεο των παραπάνω
 
του Αλέξανδρου Παλαιολόγου για τo iHunt.gr

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ