Αρχική » Grid with Sidebar » Επίθεση σε κυνηγό που οδηγούσε το αυτοκίνητό του

Επίθεση σε κυνηγό που οδηγούσε το αυτοκίνητό του

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Πρώτο θέμα συζήτησης αποτελεί το ρεπορτάζ του thraki Νεα, σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε το απόγευμα της Τετάρτης οδηγός από τρία άτομα τα οποία επιχείρησαν να μπουν στο αυτοκίνητό του, αφού προηγουμένως έβαλαν ως «εμπόδιο – παγίδα», μία τσάντα στη μέσα του δρόμου.
 
Σύμφωνα με όσα έχει καταγγείλει ο οδηγός, ο οποίος είναι και κυνηγός, καθώς κινούνταν στην επαρχιακή οδό Μικρού Δερείου – Μεταξάδων, είδε μία τσάντα στη μέση του δρόμου. Στην περιοχή είχε πέσει η νύχτα και το σκοτάδι ήταν πυκνό. Ο οδηγός σταμάτησε για να δει τι είναι αυτή η τσάντα, χωρίς όμως να κατέβει από το αυτοκίνητο. Αστραπιαία και από το πουθενά τρία άτομα όρμηξαν στο αυτοκίνητο και προσπάθησαν να ανοίξουν τις πόρτες. Ένας από τη θέση του οδηγού, ένας από τον συνοδηγό κι ένας από το πίσω μέρος.
 
Παρά την τρομακτική στιγμή, ο οδηγός βρήκε ενστικτωδώς πάτησε γκάζι και απομακρύνθηκε, ενώ οι πόρτες του αυτοκινήτου του είχαν ανοίξει.
 
Ο οδηγός μιλώντας στο thraki Νεα, τόνισε ότι μπόρεσε και είδε καθαρά τα πρόσωπα δύο ατόμων.
 
Δευτερόλεπτα νωρίτερα από το σημείο, είχε περάσει ακόμη ένας οδηγός, μέλος ομάδας κυνηγών που βρίσκονταν στο σημείο. Παρ’ ότι είδε την τσάντα, έκοψε ταχύτητα, αλλά δεν σταμάτησε το όχημα του.
 
Λίγη ώρα νωρίτερα ομάδα τριών ατόμων που κινούνταν στην περιοχή, πήγε σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε δασική περιοχή και μέσα σ΄αυτό βρίσκονταν άλλος κυνηγός, τον έφεξε με φακό και ένα άτομο ρώτησε με νοήματα και σπαστά Αγγλικά πώς πάνε Θεσσαλονίκη.
 
Στο αυτοκίνητο το οδηγού, υπήρχαν αποτυπωμένες δαχτυλιές σε διάφορα σημεία, από τα χέρια των ατόμων που προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν το όχημα και να μπουν μέσα σ’ αυτό.
 
Πηγή: www.thrakinea.gr

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ