Αρχική » Grid with Sidebar » Επεισοδιακή σύλληψη λαθροθήρα από τη θηροφυλακή της Δ’ ΚΟΣΕ

Επεισοδιακή σύλληψη λαθροθήρα από τη θηροφυλακή της Δ’ ΚΟΣΕ

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ξημερώματα 23 προς 24 Αυγούστου, οι ομοσπονδιακοί θηροφύλακες της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος Ντάλλας Αθανάσιος και Παπακωστόπουλος Ιωάννης, με έδρες φύλαξης τους Κ.Σ. Γρανίτσας και Φουρνά Ευρυτανίας αντίστοιχα, αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες για παράνομη θήρα τη νύχτα με χρήση προβολέα μετέβησαν στο χωριό Δαφνούλα του δήμου Αγράφων.

SVESTONOF

Εκεί μετά από πολύωρη παρακολούθηση, εντόπισαν 3 άτομα σε παρακείμενο χωράφι, 2 με όπλα και 1 με προβολέα οι οποίοι μάλιστα πυροβόλησαν αγριογούρουνο το οποίο ήταν προς το μέρος των θηροφυλάκων και από τύχη δεν υπήρξε τραυματισμός.

Τότε οι θηροφύλακες στην προσπάθειά τους να τους συλλάβουν τους καταδίωξαν μέσα στη νύχτα και κατάφεραν να συλλάβουν τον ένα εξ αυτών.

Κατασχέθηκαν τα μέσα παράνομης θήρας (όπλο και φυσίγγια), και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.

Μια ημέρα νωρίτερα, τα ξημερώματα της 22ας Αυγούστου οι θηροφύλακες της Δ’ ΚΟΣΕ, Κουρέλας Γεώργιος, Παπακωστόπουλος Ιωάννης, Ντάλλας Αθανάσιος, Αλαφοδήμος Δημήτριος και Γούβαλης Σπυρίδων, αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες, εντόπισαν και συνέλαβαν ένα άτομο στην ευρύτερη περιοχή του χωριού Πουρνάρι του Δήμου Δομοκού, το οποίο με χρήση προβολέα πραγματοποιούσε παράνομη θήρα τρχωτών θηραμάτων.

Κατασχέθηκαν μια κυνηγετική καραμπίνα, φυσίγγια και ένας προβολέας. Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.

Η συντακτική ομάδα του iHunt.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ