Αρχική » Grid with Sidebar » Επιστολή διαμαρτυρίας του Κ.Σ. Αγρινίου

Επιστολή διαμαρτυρίας του Κ.Σ. Αγρινίου

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να σας μεταφέρουμε την απογοήτευση και αγανάκτηση των 2500 μελών μας σχετικά με την Κ.Υ.Α για απαγόρευση μετακίνησης για την άσκηση του κυνηγίου. Θέλουμε να σας επισημάνουμε τα εξής και παρακαλούμε να τα μεταφέρετε στους αρμόδιους Υπουργούς:

SVESTONOF

1) Το άρθρο 251 – παρ. 1 του Νόμου 86/69 Δασικός Κώδικας αναφέρει σαφώς ότι «…η θήρα επιτρέπεται να ασκείται ως ΑΘΛΗΜΑ καθ’ όλην την Επικράτειαν…» και όπως καλά γνωρίζετε ο Νόμος είναι ισχυρότερος της κάθε Κ.Υ.Α.

2) Εάν σε οποιοδήποτε μέλος μας επιβληθεί πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση, εύκολα θα καταρριφθεί στα αρμόδια δικαστήρια γιατί η Κ.Υ.Α, είναι αντίθετη με τον Νόμο. Πρέπει να φτάσουμε εκεί ????Γιατί????? Για μια δραστηριότητα που ασκείται στην ύπαιθρο, συνήθως ατομικά και είναι η τελευταία που θα μπορούσε να διασπείρει τον κορονοϊό ???

Πιστεύουμε ότι για τις δραστηριότητες της υπαίθρου όπως : κυνήγι, ψάρεμα, μάζεμα ελιάς, πορτοκαλιών κ.ά. πρέπει να υπάρχει διαλλακτικότητα όπως είπε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, γιατί η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να μάθουμε να ζούμε με την νόσο με ασφάλεια.

Παρακαλούμε να ασκείστε όλη την επιρροή σας να αρθεί το lockdown στο κυνήγι. Είναι ντροπή! Που φτάσαμε να είναι ανοιχτά τα κομμωτήρια και όλη η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη στην επαρχία και να μας κόβουν το μοναχικό περπάτημα στον καθαρό αέρα???

Είναι άδικο!

Το Δ/κό Συμβούλιο του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Αγρινίου
ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΠΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΓΙΑΝΝΟΥΧΟΣ ΘΩΜΑΣ
ΓΑΡΟΥΦΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΓΓΕΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΜΑΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΦΟΥΚΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ και 2500 μέλη!!!


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ