Αρχική » Grid with Sidebar » Επιστολή διαμαρτυρίας του Κ.Σ. Σύρου προς τους βουλευτές Κυκλάδων

Επιστολή διαμαρτυρίας του Κ.Σ. Σύρου προς τους βουλευτές Κυκλάδων

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Αξιότιμοι κύριοι βουλευτές.

SVESTONOF

Η παρούσα μας επιστολή όπως θα σας γίνει αντιληπτό δεν είναι άλλο από επιστολή διαμαρτυρίας καθώς χωρίς να απαγορευτεί το κυνήγι δεν μας επιτρέπουν να κυνηγάμε. Σημειωτέον ότι το κυνήγι είναι χαρακτηρισμένο ως άθλημα βάσει του δασικού κώδικα. Πως γίνεται λοιπόν να μην μπορούμε να μεταβαίνουμε για κυνήγι στέλνοντας το απαραίτητο sms?

Πρέπει εδώ να τονίσουμε ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός στο διάγγελμα του είπε να υπάρχει ελαστικότητα στην άθληση στο βουνό και στην ύπαιθρο. Το κυνήγι το λοιπόν εξασκείται στην ύπαιθρο και είναι ίσως η ποιο μοναχική δραστηριότητα. Εκτός να εννοούσε μόνο τις κυρίες με τα σκυλάκια τους.

Όταν το λοιπόν οι κυνηγετικές οργανώσεις έπαιρναν τις υποσχέσεις ότι το κυνήγι δεν θα επηρεασθεί σε περίπτωση lock down από επίσημα μέλη της κυβέρνησης τι άλλαξε στη πορεία? Αυτό πως λέγεται αναξιοπιστία?

Νοιώθουμε το λοιπόν αγανακτισμένοι και σε γενική ανάλυση εξαπατημένοι και ζητάμε τουλάχιστον την παραίτηση αυτών που μας εξαπάτησαν και δεν δεχόμαστε από άτομα τα οποία ούτε καν εκλέχτηκαν αλλά διορίστηκαν να μας απομονώνουν και να μας κουνούν το δάχτυλο.

Για όλα τα ανωτέρω σας καλούμε να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να εξαιρεθεί το κυνήγι από τις απαγορεύσεις μετακίνησης καθ ότι η απαγόρευση του είναι πέρα για πέρα παράνομη.

Και να ξέρετε αυτό: Όποιος έπαιξε με το κυνήγι έχασε.

Αναμένοντας τις δικές σας ενέργειες.

Ο Πρόεδρος                         Ο Γ.Γ. Γραμματέας

Καλούδης Κων/νος            Ροδίτης Γεώργιος


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ