Αρχική » Grid with Sidebar » Επιστολή στήριξης του Κινήματος Κύπριων Κυνηγών προς τους Έλληνες κυνηγούς

Επιστολή στήριξης του Κινήματος Κύπριων Κυνηγών προς τους Έλληνες κυνηγούς

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Συστημένη επιστολή από το σωματείο μας K.K.K. (Κίνημα Κυπρίων Κυνηγών) www.kkkcyprus.com στην Κυνηγετική Ομοσπονδία Ελλάδας στο θέμα: “Αργός” Νέο νομοσχέδιο στείρωσης για την ευζωία των ζώων συντροφιάς καθαρόαιμων και άλλων σκύλων.

SVESTONOF

Το καινούργιο νομοσχέδιο με το όνομα (Αργός) όπως όλοι καταλαβαίνουμε, προσπαθεί να διαγράψει παντελώς την καταξιωμένη, σε παγκόσμιας εμβέλειας Ελληνική Κυνοφυλία και αντίς να βοηθήσουν τις φυλές και τα ζώα, προσπαθούν να αποτελειώσουν και όπως φαίνετε την κυνοφυλία και το κυνήγι.

Το σωματείο μας, τα μέλη και κυνηγούς στην Κύπρο, καλούμαι όλους να στηρίξουν, τις απέραντες προσπάθειες της Ελλάδας να σώσουν όλα τα σκυλιά, από την άδικη και προστοφανές στείρωση όλων των σκυλιών.

Το σωματείο μας K.K.K. (Κίνημα Κυπρίων Κυνηγών) παρακολουθεί πολύ στενά εδώ και 1 μήνα περίπου με αρκετή λεπτομέρεια τα συμβάντα στους αδελφούς μας κυνηγούς και κυναγωγούς στην Ελλάδα και θα θέλαμε να ξέρετε ότι: το σωματείο μας είναι και θα είναι δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε οποιανδήποτε στιγμή.

Πρόεδρος: (Μάριος Φιλίππου)
Αντιπρόεδρος: (Άρης Γιαννάκου)

Με εκτίμηση,
K.K.K. (Κίνημα Κυπρίων Κυνηγών)


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ