Αρχική » Grid with Sidebar » Ζ’ ΚΟΘ : Την Τρίτη 15 Ιουνίου το μεγάλο πανθεσσαλικό συλλαλητήριο στη Λάρισα

Ζ’ ΚΟΘ : Την Τρίτη 15 Ιουνίου το μεγάλο πανθεσσαλικό συλλαλητήριο στη Λάρισα

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Παρά το γεγονός των πολλαπλών πιέσεων που ασκήσαμε στη κυβέρνηση και τις δεσμεύσεις που είχα εγώ προσωπικά, η Κ.Σ.Ε., οι πρόεδροι των άλλων Κυνηγετικών Ομοσπονδιών, οι Κυνοφιλικοί Όμιλοι και οι Κυνηγετικοί Σύλλογοι από βουλευτές , υπουργούς και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα της κυβέρνησης , για την τροποποίηση του νομοσχεδίου, στα επίμαχα άρθρα 5 και 6, με τα οποία μας επιβάλλουν την υποχρεωτική στείρωση των ζώων μας και θεωρώντας όλους μας εν δυνάμει ανεύθυνους και ασυνείδητους. Μέχρι τώρα δεν είχαμε καμία επίσημη ενημέρωση από την πλευρά της κυβέρνησης.

SVESTONOF

Ήδη στη διαμαρτυρία που πραγματοποίησαν οι Κυνηγετικοί Σύλλογοι της Μαγνησίας είχα δεσμευτεί ότι θα διοργανώσουμε μια Πανθεσσαλική συγκέντρωση – διαμαρτυρία στη Λάρισα. Όπως επίσης και σε προσωπική μου ανάρτηση, δίνοντας χρονικό περιθώριο στις υποσχέσεις και τις δεσμεύσεις των κυβερνώντων.

Πράγμα , το οποίο μέχρι σήμερα ΔΕΝ έχει συμβεί……

Η κλιμάκωση του αγώνα μας απέναντι στο νομοσχέδιο που καταδικάζει τα ζώα μας είναι μονόδρομος..

ΚΑΛΩ …..Όλους τους συναδέλφους κυνηγούς της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας και των όμορων Ομοσπονδιών, τους κυνόφιλους, τους ψαράδες, τους κτηνοτρόφους αλλά και κάθε απλό πολίτη την Τρίτη 15 Ιουνίου και ώρα 7:00 μ.μ. στη Λάρισα, στο χώρο του Αλκαζάρ , δίπλα στο κολυμβητήριο , να ενώσουμε τη φωνή μας και να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση , ενάντια σε αυτό το νομοσχέδιο που αντίκειται κάθε κοινής λογικής.

Ήδη, προ ημερών έχουν ενημερωθεί τα Διοικητικά Συμβούλια των Κυνηγετικών Συλλόγων, με την υποχρέωση να ενημερώσουν τους κυνηγούς- μέλη τους, για την προγραμματισμένη Πανθεσσαλική διαμαρτυρία , που διοργανώνει η Κυνηγετική Ομοσπονδία Θεσσαλίας , καθώς και τον τρόπο μετάβασης αυτών στο χώρο της διαμαρτυρίας. Η Ζ΄Κ.Ο.Θ. διατίθεται να ενισχύσει οικονομικά τους Κυνηγετικούς Συλλόγους , εφόσον χρειαστεί να ναυλώσουν λεωφορεία για τη μετακίνηση των συναδέλφων κυνηγών.

Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανένας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Βαγγέλης Μπαλατσός, Πρόεδρος Ζ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας

Υ.Γ. Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στα γραφεία της Ομοσπονδίας τηλ. 2410-231297 και στο προσωπικό μου τηλέφωνο 6974750130.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ