Αρχική » Grid with Sidebar » Η Νατάσα Μπομπολάκη έκανε την καταγγελία με την οποία ακυρώθηκε η έκθεση μορφολογίας του ΟΚΑΔΕ

Η Νατάσα Μπομπολάκη έκανε την καταγγελία με την οποία ακυρώθηκε η έκθεση μορφολογίας του ΟΚΑΔΕ

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Η Νατάσα Μπομπολάκη και η ΠΦΠΟ έκαναν την καταγγελία με την οποία ακυρώθηκε η χθεσινή και σημερινή έκθεση μορφολογίας του ΟΚΑΔΕ. Η  καταγγελία που έκανε για κακοποίηση των σκύλων που συμμετείχαν στην έκθεση δεν πέρασε όμως ο ΟΚΑΔΕ δεν είχε πάρει άδεια για τη διοργάνωση από την Περιφέρεια (ως όφειλε) και έτσι ακυρώθηκε η έκθεση μορφολογίας.

SVESTONOF

Οι διοργανωτές πρέπει να καταλάβουν ότι το κυνήγι και η κυνοφιλία βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα και πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί όταν διοργανώνουν αγώνες και εκθέσεις μορφολογίας.

Διαβάστε τι αναφέρει η Νατάσα Μπομπολάκη στην ανακοίνωσή της στο facebook.

Η ΠΦΠΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ!
Για το πιο δυνατό κτύπημα κατά της ασύδοτης παρανομίας των κυνηγών.
????????
Ακυρώσαμε για πρώτη φορά στα χρονικά το Διήμερο Πρωτάθλημα Μορφολογίας σκύλων,που ήταν προγραμματισμένο μετά φανών και λαμπάδων για χθες και σήμερα στην Αθήνα ,από τον ΟΚΑΔΕ -Όμιλος Κυνοφίλων Αγγλικών Δεικτών Ελλάδας.
Μετά την έφοδο των αρχών στη Θεσσαλονίκη κ Δράμα σε 5 παράνομους κυνηγο-εκπαιδευτές-εκτροφές έχουμε την ακύρωση αυτή .
?Παρέμβαση της Κτηνιατρικής και της ΕΛ.ΑΣ χθες μετά την γραπτή μας καταγγελία σε κτηνιατρική,ελας και Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εξόδων
Χωρίς άδεια το Πρωτάθλημα Μορφολογίας !!! , μαύρα όλα τα χρήματα επομένως που εισέπραξαν και όλες οι άλλες ενέργειές τους για την υλοποίηση του πρωταθλήματος .Ποινικές και διοικητικές οι ευθύνες όλων των συντελεστών.
?Στη πρώτη φωτογραφία ?ο Αν Υπουργος Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας συνδιαλεγόμενος επίσημα με τους παράνομους διοργανωτές ,πρόεδρο του ΟΚΑΔΕ και πρόεδρο του κυνηγετικού συλλόγου Κορωπίου για το νομοσχέδιο βεβαίως βεβαίως και για την ακύρωση της υποχρεωτικής στείρωσης .
Γι αυτό ξεσηκώθηκαν από άκρο σε άκρο οι κυνηγοί
Και όχι για τα παιδιά τους ρε γαμώτο ,που τα λατρεύουν.
?Και στη δεύτερη? ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρηςμε τον πρόεδρο πάλι του ΟΚΑΔΕ και τον αντιπρόεδρο της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας και πρόεδρο και γραμματέα σε άλλες 3 κυνηγετικές οργανώσεις .
?Κύριε Κυριάκος Μητσοτάκης Πρωθυπουργός της Ελληνικής Δημοκρατίας ,Κύριε Στέλιος Πέτσας σ αυτούς ενδώσατε , στα συμφέροντα αυτών υποκύψατε αμαχητί , οι ευαισθησίες σας για τα ζώα εξαϋλώθηκαν και το συμφέρον της χώρας υποτάχθηκε στα συμφέροντα των κυκλωμάτων που λυμαίνονται τα ζώα ,οι δημόσιες επίσημες εξαγγελίες της Κυβέρνησης έγιναν φύλο και φτερό .
? Επαναφέρετέ τες ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ
?Αλλάξτε το νομοσχέδιο υπερ των ζώων και της χώρας , αλλιώς θα μεγαλώσετε κι εσείς τη λίστα τόσων και τόσων κυβερνήσεων και υπουργών ,χρόνια και χρόνια τώρα που έκαναν μια τρύπα στο νερό και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε με οργή και θλίψη .
?Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος , Γεωτεε
#Σύλλογος #Δημοσίων #Υπάλληλων ,παλαιοδήμιοι της κακιάς ώρας ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ,ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. ΟΧΙ ΤΑ ΖΩΑ .
Αυτό είναι το παράνομο εμπόριο και οι παράνομες δραστηριότητες με πολυυυυύ χρήμα
?ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ
ΥΓ.Αμα με βρειτε σε κανά χαντάκι δε θαναι απο τροχαίο?


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ