Αρχική » Grid with Sidebar » Η περιπέτεια είναι στο αίμα αυτού του Land Rover

Η περιπέτεια είναι στο αίμα αυτού του Land Rover

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Αυτό το εκπληκτικό Land Rover Series III του 1972 αποκαταστάθηκε με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο, διατηρώντας τις καθαρές γραμμές και την vintage αισθητική του.
 
Η Rovers North είναι η εταιρεία που πραγματοποίησε την αποκατάσταση αυτού του πανέμορφου οχήματος, και το να βρει κανείς ένα ελάττωμα στη δουλειά τους είναι σχεδόν αδύνατο. Το εξωτερικό του αμαξώματος από αλουμίνιο φέρει την βαφή Marine Blue, ενώ το αυτοκίνητο διαθέτει τις πρωτότυπες λευκές ζάντες αλουμινίου, οι οποίες είναι εξοπλισμένες με ελαστικά 7.50X16 Bias MUD X-Tra Traction για εκπληκτική εμφάνιση και οδήγηση. Όλα είναι τοποθετημένα σε ένα νέο γαλβανισμένο σασί, το οποίο λύνει ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των vintage Land Rovers: την σκουριά.
 
 
 
 
Αυτό το series III φοράει τον αρχικό κινητήρα των 2,25 λίτρων, έχει λίγο πιο πάνω από 39.000 χιλιόμετρα στον χιλιομετρητή του, ενώ το εσωτερικό του μόλις έφυγε από το εργοστάσιο. Λεπτομέρειες όπως οι διακοσμητικές σίτες πάνω από τα φώτα, ένα τεράστιο σχοινί ρυμουλκούμενο γύρω από τον προφυλακτήρα και ένα ελαστικό τοποθετημένο πάνω στο καπό, αντικατοπτρίζουν την περιπετειώδη αισθητική που έκανε το Land Rover διάσημο.
 
https://perpetual.gr/

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ