Αρχική » Grid with Sidebar » Η τέχνη της αντικυνηγετικής προπαγάνδας

Η τέχνη της αντικυνηγετικής προπαγάνδας

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Χτες και σήμερα κάποιοι δήθεν φιλόζωοι – αντικυνηγοί – βίγκαν,η σάρα η μάρα και το κακό το συναπάντημα ξέθαψαν αυτή την παλιά προ 4 ετών φωτογραφία από ΑΜΕΡΙΚΗ και ξεκίνησαν νέο αντικυνηγετικό τζιχάντ,(μην ξεχνάμε και το προηγούμενο το μόλις προ 3 ημερών,με την δήθεν λαθροθηρία των κρι κρι στην Κρήτη που αποδείχτηκε ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ως ΜΟΥΦΑ και ΓΚΑΦΑ ΟΛΚΗΣ εκ μέρους τους,μιας και τα πάντα ήταν νόμιμα και με τις ευλογίες του Δασαρχείου !!!

SVESTONOF

Δυστυχώς όπως βρέθηκαν αρκετοί ευκολόπιστοι συνάδελφοι που αναδημοσίευσαν την “είδηση” για τα κρι κρι έτσι και τώρα βρέθηκαν άλλοι τόσοι που τσίμπησαν στο δόλωμα και έσπευσαν να κοινοποιήσουν την ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΗ φωτογραφία της νεκρής ελαφίνας σε διαφορές από τις κυνηγετικές μας ομάδες.Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να βάλουμε τα πράγματα σε μια τάξη και να πούμε και την ΑΛΗΘΕΙΑ για την συγκεκριμένη φωτογραφία η οποία είναι αρκετά παλιά, ενώ παράλληλα θα κατανοήσουμε πόσο εύκολα γίνεται η αντικυνηγετική προπαγάνδα και πόσο εύκολα δυστυχώς επιρρεάζεται εναντίον μας η κοινή γνώμη.

Λοιπόν η μυστική “συνταγή” ….παίρνουμε μια όσο το δυνατόν μελοδραματική φωτογραφία,την πετσοκόβουμε (κοινώς κοπτοράπτινκ ) εκεί που μας ΣΥΜΦΕΡΕΙ,γράφουμε και 2-3 δακρύβρεχτες μπούρδες και ορίστε έτοιμο το αντικυνηγετικό παραλήρημα. Για να σοβαρευτούμε τώρα, όπως μπορείτε να δείτε στην κάτω φωτογραφία που είναι η ΚΑΝΟΝΙΚΗ, η ΟΛΟΚΛΗΡΗ της πάνω κομμένης και πειραγμένης, διακρίνεται πεντακάθαρα πως η ελαφίνα σκοτώθηκε από κάποιο όχημα και επίσης διακρίνεται το μικρό μπροστά στο λαιμό της !!!!! Πρέπει επίσης να σημειώσουμε πως η ελαφίνα ανήκει στο είδος White tail deer (ασπρόνουρο ελάφι ή ελάφι με την άσπρη ουρά),από τα πλέον κοινά είδη ελαφιών στην Αμερικη,αλλά φυσικά παντελώς ξένο για την Ελλάδα !!!

Βέβαια από αυτό και μόνο, αβίαστα εξάγεται το εξής συμπέρασμα : πόσο άθλιοι,γελοίοι,ψεύτες,επικίνδυνοι και κυριως ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΙ λασπολόγοι είναι όλοι αυτοί οι δήθεν ζωόφιλοι γενικώς με την φύση και τις λειτουργίες της. Δεν ξεχνάμε φυσικά μια παρόμοια γελοία κατάσταση και την γκάφα μεγατόνων της Πανελλαδικής Φιλοζωικής Ομοσπονδίας με την οποία ζητούσε από τις Ελληνικές αστυνομικές αρχές να ερευνήσει την περίπτωση ενός Χανιώτη ο οποίος ανάρτησε στο διαδίκτυο φωτογραφίες στις οποίες απεικονιζόταν μπροστά σε ελάφια που νομιμότατα είχε θηρεύσει στην Αμερική !!! Την επόμενη φορά λοιπόν που θα δείτε μια παρόμοια ΒΛΑΚΕΙΑ μην βιαστείτε να τσιμπήσετε,φροντίστε να είστε αρκετά εώς τέρμα υποψιασμένοι και κυρίως δύσπιστοι !!!!

Γιατί όπως και η δήθεν προχτεσινή “είδηση” για τα κρι κρι αποδείχτηκε ΜΟΥΦΑ έτσι και αυτή η φωτογραφία με την ελαφίνα είναι τρολιά και προιόν άθλιας συκοφαντικής και  αντικυνηγετικής προπαγάνδας !!!!

Αλέξανδρος Παλαιολόγος για το iHunt.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ